Re: Norton Antivirus 2006
EnerGy, Nod32 punon ne 99% te kohes ne " silence mode " pra cdo veprim e kryen automatikisht ( pervec rasteve kur ti skanon gjithe hdd apo ben nje skanim manual ) . Ti nxitohesh kur thua qe te bllokon PC sepse po ta kishe pare mire dritaren e instalimit, do kishe gjetur dhe opcionin Set Update parameters later edhe mbaronte filmi.
Tjetra: Nod32 ka perditesime ( update ) te pakten 1 here ne dite, por mua me ka ndodhur qe te jete perditesuar edhe 3 here brenda 24oreve. Kjo dmth, qe punonjesit e Eset, monitorojne tere internetin per te gjetur rreziqe te reja.
Tjetra akoma : Nod32 eshte antivirusi qe ben skanimin me te shpejte ne nje hdd prej 160 gb psh ( 42 minuta ne rastin e hdd qe ishte i mbushur 90% )...
Kaspersky 6 une e pata para 2 javesh, ishte Internet Security ( pra kishte dhe firewallin " Anti Hacker " brenda ), cdo veprim qe te beja une ne PC, ai do me nxirrte nje pop-up te bezdisshem aty tek tray icon, edhe pse e kisha konfiguruar teresisht me duart e mia. Ndersa Nodi sic te thashe, eshte i urte... te gjithe ata te cileve ua kam keshilluar, nuk kane hequr me dore prej tij.
Rozalina, nga ai linku qe te dhashe e kam marre edhe vete, kshq nuk e di ca problemesh ke patur ti, por mua me punoi ( e shkarkova prape sot, dhe prape punon ) /pf/images/graemlins/wink.gif. Hajt gjithe te mirat!