Re: Nje tjeter Forum i ri Shqiptar ---->> http://WwW.ForumiVirtual.com
Fillimisht postuar nga Virtual:
[qb] Nejse kto po i mar si keshilla dhe jo si tip "zilie" (se duket qarte Albvital menyra e te shprehurit) /pf/images/graemlins/smile.gif
Lapanjosi: Per sa i perket Grafikut mua me pelqen: se sa me e thjeshte qe te jete 1 faqe do ishte me mire per mua dhe per te gjithe besoj se as 1 nuk e shef nga grafiku faqen, vemendja me e madhe eshte te materjalet qe 1 forum permban. Flm Lapanjosi per keshillat... /pf/images/graemlins/smile.gif
Albvital: sa per emrat e antareve qe ka forumi nuk eshte faji im. smund ti perjashtosh per emrin, emri ne forume eshte dicka qe i pershtatet ne personin ose qe ka te bej me te. sa per numrin e userave po te qes nje grafik se nuk i kam qef llafet /pf/images/graemlins/smile.gif
Day Date Page Loads Unique Visitors First Time Visitors Returning Visitors
Monday 19th July 2004 624 59 23 36
Sunday 18th July 2004 1,048 106 58 48
Saturday 17th July 2004 867 73 35 38
Friday 16th July 2004 1,147 105 61 44
Thursday 15th July 2004 1,191 162 95 67
Wednesday14th July 2004 1,521 184 136 48
Tuesday 13th July 2004 274 78 75 3
kto jan shikimet e faqes pare ne dite /pf/images/graemlins/smile.gif se di se sa i qarte je /pf/images/graemlins/smile.gif shnet [/qb]
Akoma me këto more Virtual??
unë jam i rregjistruar në forumin tënd, dhe di se sa e ke trafikun.Sot psh në datën 20 korrik, nuk ke asnjë POST nga anëtarët dhe gjënden, unë dhe një i parregjistruar në forumin tuaj??.
Nuke beson ??
E do faqen tënde në foto??
Mos na thuaj atë që nuk e keni.
Sa për ZILI, gabohesh miku im.
Nuk kam zili për faqet shqiptare,përkundrazi, GËZOHEM dhe uroj të përparojnë të gjitha, sepse së bashku me to, përparon edhe anëtarsia që ato kanë dhe më gjërë.
Për numura që ke nxjerrë në postin tënd,sa do të të FABRIKOJ në minutë??
Po na mbush mendjen tani, sikur nuk dimë se si bëhen??!!
Ndërsa për emrat e kafshëve, si dhelpra, ujku, lepuri, lepurushja etj, nuk thashë që e ke fajin ti.Ku e lexove këtë??
Prano kritikat se për mirë janë.
Replay që bën me ata që kritikojnë punën tënde, tregon pafuqi bindëse.
Besoj se e kuptove apo jo??
Nuk mërzitem të ta rishpjegoj.
Bye