Nje shkoder tjeter

edy

Primus registratum
Nje shkoder tjeter

Besoj me t'vertete ne nje shkoder te re, ku te gjithe mund te themi tonen jo per nje kandidat te konsumuar qe tashme i ka mbushur xhepat apo i perket nji partie te vjeter sa gjyshi jem. Un mendoj se ne te gjithe ne te forumit shkodran te vertete duhet ta themi tone te zgjedhim nje te ri qe me te vertete i plotson nevojat e shkoders e jo qe mbush xhepat.
psh une nuk do te votoj nese nuk eshte 1 kandidat i tille. nuk e di si u duket si ide...

A

Adami

Guest
Re: Nje shkoder tjeter

Jo ti je komplet ne rregull por me histori dhe pa permend emra te vecante ne shkoder ska rruge per te ndershmin.Do jete ai qe eshte ma i korruptushmi.Se mos i zgjedh populli vete.
Kandidatet ne pergjithesi jane kap nje e shkapet per nje tjeter. I ndershmi ne shkoder nuk ban hajr ose nuk del per kandidat se e din qe humb ngaqe eshte i tille.Pra me u lodh kot.

drini@

Primus registratum
Re: Nje shkoder tjeter

Une mendoj se Shkodra po i humb te gjitha vlerat si ne "politik" ashtu edhe ne qyteterim sepse qytetaret shkodran nuk arrijne te kuptojne se cila gje eshte e rendesishme per qytetin e tyre si p.sh hedhja e mbeturinave vend pa vend, kjoskat neper trotuare etj.Pra une dua te them qe perpara duhet te jene njerzit te kulturuar pastaj te pretendojne nga kandidatet qe zgjedhin dhe nuk ka rendesi a eshte i PS apo i PD.Edi Rama po e ben tiranen lule pse mund te thoni ju sepse jane qytetaret tiranes qe e perkrahin dhe ai ka policin e bashkis qe i shkon mbrapa gje qe shkodra nuk e ka.