NJE PYETJE PERSHTYPJET TUAJA

TIGRI-AL

Primus registratum
NJE PYETJE PERSHTYPJET TUAJA

Cili eshte me i preferuar ose me i mire sipas jusj Internet Explorer apo Nescape
Ja te shohim mendimet e juaja :eek: :eek: :eek: :eek:

GuJack20

Primus registratum
Re: NJE PYETJE PERSHTYPJET TUAJA

Mua Netscape me pelqen shume dhe ate do perdorja sikur mos isha me XP qe nuk e heq dot Internet Explorerin gjall ne bot. Jam duke priur nje version te ri te 98lite nje prog qe thote qe do heqe IE teresisht nga XP..

Eri

Primus registratum

Pershendetje...

Une per vete nuk e dalloj dot ndryshimin sepse 95% te rasteve kam perdorur IE por doja te dija pse e keni kaq inat Microsoftin. E di qe nuk eshte shume i drejte ne produktet qe nxjerr etj etj etj por fundja shumica ketu perdor vetem produktet e tij. Une besoj se dobia ne rastin e Microsoft eshte me e madhe se demi i tij.
Nejse...sejcili ka mendimin e vet.

Pershendetje...

engjelli

Forumium praecox

une pervete preferoj IE. netscape e kam inat eshte shume i ngadalte dhe herepashere smi hap faqet... plus eshte me i ngateruar se IE

edhe dicka tjeter... mua me pelqen shume Microsofti. prudoktet e tij me duken te mira /pf/images/graemlins/smile.gif

Albert

Primus registratum

Preferoj IE, jo vetem ne aspektin e perdorimit, por edhe ne ate te ndertimin te faqeve. DOM qe ekspozon IE eshte shume me i fuqishem se ai i Netscape.