Nje njeri i mediave shqiptare agjent serb

Ergler

Primus registratum
Nje njeri i mediave shqiptare agjent serb

Pardje gazetari Alban Dudushi ne TOPSHOW kish te ftuar Presidentin e Republikes z Topi.U zhvillua nje bisede e gjate me pyetje pergjigje si nga gazetari Dudushi ne presidence ashtu edhe nga dy analistet ne studio dhe nga studente qe ndodheshin ne studion e Topchanel.Nje dicka qe me beri shume pershtypje ishte nje fakt i bere prezent nga krey i shtetit:''SHISH kish interceptuar nje njeri te media shqiptare i cili bisedonte ne telefon e i jepte te dhena nje agjenti serb.Midis te tjerash ai i thosh agjentit serb se do te shikonte ai se cdo t'i bente presidentit shqiptar ne gazeten e tij gjate vizites qe ai po zhvillonte ne Kosove.Thuhet nga burime te pakonfirmuara se ai eshte nje gazetar i majte.He mor vellezer.E shikoni se sa njerez te ligj e armiqesor,agjente te zbulimeve te huaja antishqiptare vegjetojne ne shoqerine shqiptare.Cfare denimi duhet te kete per keto plehra ose me mire gjirize halesh?
Elektricisti

2celjan-fr3

Primus registratum
Re: Nje njeri i mediave shqiptare agjent serb

kjo nuk diskutohet, sidomos ne kosove dhe maqedoni agjentet serb jane nje realitet por edhe ndikimi i shteteve myslimane ne Kosove eshte teper i madhe, kjo te frikeson me shume se serbet.
Ne shqiperi ka me shumice ne jug agjent(spiuna te mirestervitur) te cilet jane stervitur ne qipro dhe cuditerisht te mbeshtetura edhe nga Britania e madhe qe i ka vene ne sherbimin e tyre cdo njohuri dhe ekspertize, popo mire lexuat Britania e madhe.
Para nje jave me duket kisha ne dore nje dokument te tille greke i cili fliste per lidhjet e EYP me agjent(ose me sakte gjeneral me poste) Britanik ne qipro.
Keta jane te afte te krijojn destabilitet menjehere sapo te jete nevoja(vendimet nga qendra, qe kete rast,pavaresia, mesa duket do te mungojne) pasi sic the edhe ti kane njerez kudo qe mbase ne menyre indirekte dhe shume here pa e kuptuar behen informatoret me te mire dhe njerezit te cilet krijojne situata ne vend sipas instruksioneve te qendres pa e kuptuar edhe vete, dua te them se dyshoj nese ai gazetari ne fjale qe thua ta kishe bere me ndergjegje biseden apo ta dinte se cfare funksioni kishte bashkebiseduesi, se po te ishin te gjithe si ky informatori/ krijuesi i situatave agjent me dokumenta.lol do ta kishte marre vesh gjithe bota.lol, agjent ka shume pak, shumica jane informatore hobista te cilet zihen si miq apo ku ta di une.

Kam kete lloj informacioni sepse kam lexuar shume gjera rreth sherbimeve sekrete ne rajon si dokumenta origjinale por edhe eksperienca, por perseri nuk di gje dhe nuk besoj te marre vesh gje per ata qe jane ne terren.

Nese ke elektricist ndonje dokument nga shish qe flet per agjentet dhe cfare kryenin ata(fjale e madhe kjo per shqiperine dhe rajonin me mire spiune.lol)

Une vete ne PC kam por jane edhe ne internet dhe nuk ja vlen ri rihedh perseri, nese ke ndonje gje te re hidhe, ata jane torollake fare sa i perket internetit.lol.

Ergler

Primus registratum

Informacione te pakta si puna jote kam edhe une.Dihet se mjeshtrat e spiunazhit jane ketu ne MB.Merre me mend sa ata kishin arritur te kontrollonin edhe telefonin mobile te Sekretarit te Pergjithshem te OKB-s (ish tani)Kofi Annan.
Per rastin ne fjale nuk kam ndonje dokument por e degjova nga goja e kryetarit te shtetit dhe patjeter qe duhet ta besojsepse ai e tha publikisht.Kur ju be nje pyetje per te thene emrin e tij,ai refuzoi ne menyre kategorike.

Al-Punk

Still here

Presidenti i Rep nuk duhet te merret me thashetheme, ky eshte dhe ai eshte. Eshte personi qe duhet te jete personi i pare i shqetesuar per ardhmerine e Shqiperise dhe nese "njeh" nje agjent serb duhet te veproje.
Presidenti nuk eshte nje qytetar rruge, eshte nje institucion me vete!

Ergler

Primus registratum

Patjeter qe do te veprohet kunder ketij krimbi,por si per cdo pune kerkohet nje kohe e nevojeshme.