Nje mundesi per cdo emigrant neper bote

arsenhoxha

Primus registratum
Nje mundesi per cdo emigrant neper bote

Une quhem Arsen Hoxha dhe punoj ne televizionin Top Channel, ne emisionin "Shqip" te gazetares Rudina Xhunga. Permes ketij mesazhi, une i drejtohem cdo emigranti shqiptar neper bote, i cili ka nje histori te vecante, te cilen ka deshire ta tregoje, probleme me ambasadat e Republikes se Shqiperise, ku ju jeni drejtuar dhe ju eshte mbyllur dera, dhe cdo histori tjeter qe ju mendoni se ka interes per publikun e gjere, drejtohuni me ne permes postes elektronike.
Ju lutem lini nje numer telefoni, dhe e-mail, ne menyre qe te kontaktojme se bashku.

Adresa e postes elektronike: arsenhoxha@yahoo.com<br />Ne do te jemi te lumtur ta tregojme historine tuaj.
Presim e-mail tuaj
Faleminderit

zog

Primus registratum
Re: Nje mundesi per cdo emigrant neper bote

ndersa une arsen lupen, /pf/images/graemlins/laugh.gif kam nje verrejtje te vogel ne lidhje me PREZANTIMIN profesional shqiptar. cila eshte kjo, po ta tregoj.

me beri pershtypje maili yt, po edhe i shume profesionisteve shqiptare ne prezantimet e tyre PROFESIONALE (jo private) neper bote, qofshin keta akademike, juriste, ministra apo gazetare ose saldatore.

ç'du me thone me ket. po ja; arsenhoxha@yahoo.com duket qe me te paren qe eshte nje mail privat siç mund te jene me mijera te tille te cilitdove prej nesh.

ndersa po te ishte arsenhoxha@topchanel.com, kjo ta ben mu qe eshte nje mail profesionel, nga emri i domenit qe ka mbrapa.

keto gjera mund te duken te parendesishme per nje shqiptar, nderkaq me shume rendesi per nje te huaj.

sepse ku ta dime ne qe ti punon apo jo per topchanelin shqiptar. e pra po ta kishe nje mail te tille, ti e jep proven tak-fak.

nji pra, kjo ishte historia ime, a do ta kalosh ne televizion apo jo. u meson dhe atyre lolove qe punojne atje ç'eshte paraqitja e hijshme profesionale nga ku fillon profesionalizmi deri ne detaj e i çdo gjeje.

hajt me te mira.

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga zog:
[qb] ndersa une arsen lupen, /pf/images/graemlins/laugh.gif kam nje verrejtje te vogel ne lidhje me PREZANTIMIN profesional shqiptar. cila eshte kjo, po ta tregoj.

sepse ku ta dime ne qe ti punon apo jo per topchanelin shqiptar. e pra po ta kishe nje mail te tille, ti e jep proven tak-fak.

[/qb]
:lol: :lol: :lol:

Ciu, diten qe ti do te shkruash dy llafe te sheqerosme ne forum ; pa te keq, pa kunja, pa kriticizem, une propozoj ta shpallim dite forumtare gezimi & kenaqesie !!!

Me te mira /pf/images/graemlins/smile.gif !!!

rudiuk

Primus registratum

Hajde zog hajde /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif sa i hollesishem, si vjehrra ime tamam :smash: :smash: :smash: :smash:

standards

Primus registratum

He ta befte zoti hallal o ZOG /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Mir ja bere se ne fshatare ngelem sa jeta dhe i thote vetes gazetar i njerit prej stacjoneve me te mira te televizjonit shqipetar, :smash: