Nje mendim nga ju

TIGRI-AL

Primus registratum
Nje mendim nga ju

Hej Patriota kam nje kureshtje ne kompjuterin tim kam te instaluar NORTON ANTIVIRUS Pro 2003
dhe nuk kam problem deri tani po diku kam degjuar disa ankesa ne lidhje me NORTON <<sikur ishte ne gjume>> dhe pa e kuptuar kishte marre virus dhe kete thoshte se kishte instaluar dhe nje tjeter program antivirus dhe ky i dyti i nxirrte qe kishte virus :::::kur bente scan me NORTON asgje cdo gje te gjitha ne rregull dhe kur bente scan me tjetrin i nxirrte se kompjuteri ishte i infektuar
Tani mendimi juaj cili eshte ja vlen te instalosh dhe nje tjeter antivirus apo jo???????????????????????
kuptohet qe te funksionoje paralel me te pari
:confused: :confused: :confused: :confused:

the-skull

Primus registratum
Re: Nje mendim nga ju

per mendimin tim Antivirusi me i mire dhe i fuqishem eshte Antiviral toolkit pro shume i shpejt ne scanim.

GuJack20

Primus registratum

Varet nese e ke apo jo Nortonin te azhornuar. Eshte mire te shikosh edhe opsionet, domethene a i skanon ai mesazhet e e-mail apo skedaret e kompresuar etj...
Mua Norton Corporate per rrjet dhe Norton Pro per stand alone me kane kenaqur shume. /pf/images/graemlins/smile.gif

TIGRI-AL

Primus registratum

Hej e para falimnderit qe e lexuat dhe moret mundimin te shkruanit <<Antiviral toolkit pro >> si mund ta gjej
<<GuJack20>> opsionet jane te gjitha ne rregull po pergjigjet qe me sollet nuk mu shprehen per pyetjen qe bera ja vlen te kesh dy programe antiviruse te funksionojne paralelisht do kete mbrojtje me teper se te them te drejten deri tani me Norton nuk kam pasur probleme po duke lexuar shume andej ketej hyne dhe dyshimet ne mes se keta kohet e fundit po me vijne dhe E-maile qe kane bashkangjitur file ((*.scr)) nga adresa te ndryshme dhe Norton nuk i njeh per te demshme
ok pra juve si thoni :eek: :eek: :eek:

blackpimp

Primus registratum

Mua pervete me pelqen PANDA..

Mbani mend nje gje, 50% kujdeset antivirusi, 50% kujdeseni vete dhe nuk do keni probleme kurre...