nga kasete ne pc???

Eri

Primus registratum
nga kasete ne pc???

Pershendetje....

Do te doja te dija nqs ekziston ndonje software i cili ben te mundur regjistrimin e nje muzike nga kasetat normale (walkman, hifi etj) ne kompjuter.
Menyra me e shemtuar qe une arrij te bej eshte ajo e regjistrimit nepermjet mikrofonit, por cilesia del shume e keqe sepse vete windowsin ate sound register e ka shume te keq.... Nejse...
nqs ndonjeri di ndonje menyre tjeter eshte i lutur ta bej publike....

shnet dhe ja kalofshi mire
:rockband: :rockband: :rockband:
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

DriniS

Ecejak
Re: nga kasete ne pc???

Ty nuk te duhet thjesht programi per recording, por duhet te te punoje mendja se si ta lidhesh Hi-Fi stereon, me nje kabull tek input i kartes se zerit qe te kesh mundesine e regjistrimit. Per kete duhet te shikosh mire kapacitetet e kompjuterit dhe te magnetofonit, si dhe te shkosh ne nje dyqan qe ka pajisjet e vogla per lidhje, kabulli i posacem per audio gjithashtu, dhe vetem atehere mund te arrish ta realizosh. Me mikrofon nuk eshte zgjidhje per aq kohe sa per nje zhurme te vogel dere qe hapet, apo renie e ziles se celularit, te prishet regjistrimi.

kutabale

Primus registratum

Une e kam provuar eshte shume lehte vetem se do pak kohe.

harzhimet jane te vogla nqs jeton ne Amerike ose ne evrope shko ne dyqan elektronike dhe bli nje kabell qe i ka dy ja anet si te kufjeve
nga nje ane lidh manjetofoni te vendi ku vendos kufjet dhe nga ana tjeter vendose tek vendi ku vendos microfonin.

kaq ishte puna me mekanike tani ti mund te perdoresh disa software te windows voice recorder
por puna eshte se do ta save ne wave dhe do te te zeje shume space dhe do te te duhet ta kthesh ne mp3 nje nga keto eshte Wave lab qe perdor edhe une dhe mund ta downloadesh ketu
nqs i ja del mbane ta gjesh vete si perdoret ok nqs nuk ben dot me dergo nje email sepse nuk shpjegohet dot ketu.

VisiSystemS

Primus registratum

Eshte shume e thjeshte se si ta zgjidhesh kete gje lale.Neqoftese e ke magnetofonin me fisha aux atehere shko deri ne pazar edhe bli nje pale fisha qe nga nje krah te kene hyrjet aux dhe nga krahu tjeter te mbarojne me fishe kufje(ose meri nga te dy krahet aux edhe priti vete nga nje krah edhe lidhi nje fishe kufje).Mbasi te mbarosh kete gje futu ne www.syntrillium.com edhe shkarko programin Cool Edit Pro 2.0(2002 version).Me kete lloj programi mund te besh mrekullira sidomos per te hequr zhurmat e kasetave etj etj.Nqs do kodin e ketij programi qe ta besh te plote atehere me thuaj ketu e ta jap une.Befsh qef

Eri

Primus registratum

Pershendetje....
Do te doja te dija se cili software mund te perdoret per te kthyer nga file te real jukebox(nuk e di se cfare extensioni ka) ne mp3????
Me duket se ka qene nje free rip mp3... por nuk e di nqs eshte per kete pune apo jo...

Pershendetje te gjitheve........

ivetmuari

Primus registratum

Eri do te shtoja se dhe karta jote audio ndikon ne lehtesimin dhe cilesine, pa parmendur softet si Wawe Lab apo ndonje tjeter... nese se ke komjuterin me Sound onboard atehere te keshilloj nje karte Sound Creative SoundBlasterPro.Live5.1 e siper...