Kurse une akoma sjam mesu me kte te riun, me pelqen ska shum ndryshim ,vetem struktura,,dhe jan shtu disa gjera te reja....eshte forme e mire e yahoo-s ajo qe ishte me perpara me dukej kot fare ne krahasim me kete......
une jam mesuar dhe eshte yahoooooooooooooooKurse une akoma sjam mesu me kte te riun, me pelqen ska shum ndryshim ,vetem struktura,,dhe jan shtu disa gjera te reja....
Hahaa popo...une jam mesuar dhe eshte yahooooooooooooooo
pse une qe e perdor kete program numrin e sms te palexuara ne rregull ma nxjerr mos valle i ke shtypur ndonje gje gabim kur ke klikuar per kete model te yahoo-s se edhe une ne fillim kisha problem qe nuk me dilnin emrat se ke kisha ne linje.....Ka ndonjeri probleme me numrin e mesazheve te palexuar ne krye te faqes? Me rezulton numer i gabuar tek yahoo e re, (dhe me pelqente me shume ajo e vjetra)
As mua sme hapet linku ku shkruan unread emails por duhet te klikoshKa ndonjeri probleme me numrin e mesazheve te palexuar ne krye te faqes? Me rezulton numer i gabuar tek yahoo e re, (dhe me pelqente me shume ajo e vjetra)