NETWORK.AL - Cila eshte kompania me e mire per hosting?

MrDen

Primus registratum
Cila eshte kompania me e mire per sherbimin e HOSTING ? Nese keni ne mend te ndertoni nje faqe interneti, gjeja e pare qe do kerkoni eshte per hostin. Ne kemi ndertuar te parin "hosting reviews" shqip. Cdo njeri ka opinionin e tije dhe asgje nuk eshte definitive, por ne kemi perzgjedhur 5 nga kompanite me te mira dhe me te medha nderkombetare per HOST, duke u nisur ne disa kritere specifike.

a - Cfare referojne dhe sugjerojne webamasterat ne internet
b - Cmimi i arsyeshem dhe i justifikueshem
c - Parametrat si : Space, BandWidth, Emaile etj etj
d - Suporti i cili eshte teper i rendesishem
f - Elemente te ndryshme te cilat ne i kemi testuar per te gjithe keto kompani

Per me teper informacion vizitoni www.network.al
Kontaktoni me ne per cdo pyetje ne adresen : info@network.al

Ju faleminderit!

Hank

Valoris scriptorum
Hej, keto qenkan te gjitha te huaja? Ku shkuan kompanite shqiptare? Mesa kam pare keto kompanite e huaja te mashtrojne duke te thene "unlimited" dhe pastaj e kane me shkronja te vogla te shkruar qe kane limite per gjithcka ...

MrDen

Primus registratum
Hej, keto qenkan te gjitha te huaja? Ku shkuan kompanite shqiptare? Mesa kam pare keto kompanite e huaja te mashtrojne duke te thene "unlimited" dhe pastaj e kane me shkronja te vogla te shkruar qe kane limite per gjithcka ...

Kompani Shqiptare te sigurte dhe qe ja vlen keni HOST.AL . Eshte lider per Shqiperine dhe padyshim e vetmja e sigurte.

Ne faqen tone ne selektojme kompanite e huaja, te cilat perdoren me teper ne bote. Flasim per Shared hosting, dhe nomrmal qe kane probleme me CPU kur kane teper ngarkese, por me BandWidth dhe Hapsire nuk kane nevoje te mashtrojne pasi normal qe kane servera gjigand !

Faleminderit!

Al-Punk

Still here
Faqja qenka shume praktike dhe e thjeshte. Perfekte per dike qe do te marre informacion fillestar mbi mundesite e hostimit!

MrDen

Primus registratum
Mandi, te falenderoj shume :) Sot bera edhe disa ndryshme te vogla ne dizajn :)
Jam duke menduar te bej nje seksion per hosting Shqiptare, por realisht nuk kam shume alternativa !
Gjithashtu do shtoj edhe komente dhe vlersiome nga webmastera nga gjithe bota, per gjitha kompanite.
Gjithashtu dua te shtoj edhe nje blog informativ per perdorimin e CPANEL dhe praktika te tjera :)

PS: Forumin e ri e ke bere spektakolare :) Me pelqen shume prakticiteti qe ka ;) Bravo!

Al-Punk

Still here
Forumin e bejne spektakolar anetaret MrDen. :) Kemi nevoje per njerez serioze dhe qe flasin me mend ketu :) Je i mirepritur