Need For Speed Most Wanted

Redis

Forumium praecox
Re: Need For Speed Most Wanted

00129872.jpg

lionkid

Primus registratum

Hahaha, mendova qe ti e ke bere keto vetura.....

Shume te qarta qenkan!!!

nafi

Primus registratum

Ka ndonje crack te mire te kesaj loje sepse crack-un qe e kam me sd4hide.exe eshte i komplikuar....

Flm!

Redis

Forumium praecox

te njejtin crack kam edhe une por nuk eshte i komplikuar !!
E kam shkarkuar lojet dhe me Deamon tools instalohet pa problem !!

/pf/images/graemlins/wink.gif
Mund ta shkarkoni nga:
Imesh 5
Overnet
Edonkey
etj....

kameleoni

Primus registratum

kam nje problem.Kur luaj me NFS MW Black Edition me ngec shpesh grafika per pune sekondash.Nje gje eshte e sigurte.Fajin e ka loja sepse komp e kam te shpejte.A di ndonjeri si ta bej "fix" kete problem.Po me cmend fare.THX

ujku81

Primus registratum

Ej po ndonje NFS nga versionet e vjetra (se e kam cik kompjuter dinosaur, PIII me 128 mB Ram dhe karte grafike 64)dini gje ku mund ta gjej me gjithe crackun. Kam CD ne shtepi po mu prish dreqi.

aka70

Primus registratum

Problemi mund te jete me karten grafike qe ti disponon dhe jo me PC, nuk ka lidhje kjo. Une kam nje GT6600 dhe asgje nuk me ngec, po te them qe i kam instaluar edhe patch. per te tjera inf shiko kete sit: http://www.gamecopyworld.com/
Per mendimin tim ky eshte mrekulli per lojrat, aty mund te gjesh edhe zgjidhjen e problemit tend. Respekte

Redis

Forumium praecox

hi,

mendoj se problemi vjen nga karta grafike ... ç'fare eshte ati, nvidia ????

Provo te besh nje update driver te kartes grafike !!
(per crack nuk ke nevoje, perdore deamon tools mes iso dhe cd driver hider )!!

a+
RED

kameleoni

Primus registratum

kam Nvidia GT 6600 128 MB + 128 Bit(8x) the 2.8 ghz P4 plus asus p800 se.Per update te kartes grafike nuk e di.CFARE VERSIONI TE DRIVERIT PERDOR???karta eshte overclocked 500/1000 loja Black Edition + patch 1.3.Perdor Daemon tools me cd1.iso

premtim

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
kam nje problem.Kur luaj me NFS MW Black Edition me ngec shpesh grafika per pune sekondash.Nje gje eshte e sigurte.Fajin e ka loja sepse komp e kam te shpejte.A di ndonjeri si ta bej "fix" kete problem.Po me cmend fare.THX

[/ QUOTE ]

HAHAHAHAHAHA......NOW WE'RE TALKING BUISNESS...ZEMER NUK KA TE BEJE ME KARTELEN GRAFIKE POR ME ME ATE SE KUSH E VOZIT ATE /pf/images/graemlins/cool.gif /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

premtim

Primus registratum

kam Nvidia GT 6600 128 MB + 128 Bit(8x) the 2.8 ghz P4 plus asus p800 se.Per update te kartes grafike nuk e di.CFARE VERSIONI TE DRIVERIT PERDOR???karta eshte overclocked 500/1000 loja Black Edition + patch 1.3.Perdor Daemon tools me cd1.iso

[/ QUOTE ]

harroje zemer...as mos provo ta luash ate me nje karte grafike nder 256 Mb RAM /pf/images/graemlins/cool.gif

flori@n

Primus registratum

I nderuar DeFacto, ke rene edhe ti ne rrjeten e marketingut te ati-t dhe nvidias. Skedat video s'maten me sasine e vram-it po me parametra te tjere. (qe s'kam kohe ti permend se jane shume)

Ka shume skeda video me 128 MB qe jane te pakten 3-4 here me te shpejta se disa te tjera me 256 si psh. 9200 256 MB qe mbete plehre edhe po te kishte 2 GB vram.

kameleoni

Primus registratum

DeFacto mua loja me ecen fantastike me maximum details por vetem se "ngec" ne disa raste kur luan sikur e "ndalon" dikush me dore per pune 1/10 sekondash.

flori@n

Primus registratum

DeFacto mua loja me ecen fantastike me maximum details por vetem se "ngec" ne disa raste kur luan sikur e "ndalon" dikush me dore per pune 1/10 sekondash.

[/ QUOTE ]

Eshte normale, motori 3d i kesaj loje nuk eshte i optimizuar mire dhe jep "microskate" edhe me nje 7800GTX, nuk eshte problemi i konfiguracionit tend.

Nqs do te provosh te ndryshosh vleren e cashe-it ne reg ndiq instruksionet: http://www.hwupgrade.it/forum/showthread...d.php?t=1065272
Permireson dicka.

S

Scorpion

Guest

Une e kam kete loje dhe eshte fantastike, e me ecen per mrekulli, por vetem se ka probleme me virtual CD.