Ne kerkim te shoqerise se vjeter!

eis

Primus registratum
Ne kerkim te shoqerise se vjeter!

Nje pershendetje te ngrohte prej meje dhe deshta me dite i here si jeni me shendet ,me pune ,me drita ,me uje etj,etj??Uroj mire te jeni te gjithe.E hapa kete teme se me ju thane te drejten kjo monotonija e perditshme na myti dekun dhe si pasoje e kesaj mu me lindi nje ide me e hap kete teme sepse me ka marre malli shume per shoqerine teme dhe dola me i kerku i tu neper forum se kot mas njof ndokend qe kam pase shok ose shoqe ne Shkoder dhe mundem me pase mundesin me fol e me kujtu ata momente te bukura te rinise tone se i tesh jena plake shume,ky kurbet na ndavi per zgjalli.Me kete rast keni mundesine edhe ju me kerku dikend.
Si perfundim une jam ne kerkim nje shoqes teme me emrin Albana qe jeton ne ITALI biles e kam pa edhe ne fotot e Albforumit bashke me burrin e saj,ka kene tek 28 nentori ma gjate nuk di,nqs e lexon kete shkrim te me shkruajne nje mesazh privat.Tash ju uroj tana te mirat dhe ia kalofshi sa ma mire.

Pop Tart

Primus registratum
Re: Ne kerkim te shoqerise se vjeter!

Hej dhe une te besoj se sa e ndjen mungesen e shoqeris se dhe mua me ka mare malli dhe po thuaj s'ka dit qe s'me kujtohet shoqerija ime dhe them me vete sa e kenaqur kam qen me pak. Kurse tani me shume, dhe spo ndjehem as pak mire vetem mendoj se kur do te shkoj dhe te kthehem prane familjes time se po cmenem po se di pse sme beson njeri se nuk e dua Ameriken .Mor Zot sa e urrej pa mase .Po dhe ty mi zemer te uroj ta gjesh sa me pare shoqen tende the duhet te durojm dhe pak mos te behemi pesimiste :wave:

Tanja

Primus registratum

un kerkoj qukun se me ka marre mallli shummmmm per teee...

a qukuuuuuuuuuuuuuuu maa pa tu je mal maaa?

ShkodraniNY

Primus registratum

Oooo kush ka al ma maaaaa /pf/images/graemlins/wink.gif

Pershendetje tanve.O luku ma maaa kam kene ne shkoder edhe ja kam kalu HATA :rockband:

:wave:

Tanja

Primus registratum

ban beeeeeeeeeeeeeeeeeeee ele sme ke diftu ti mu ee//mil mil:) /pf/images/graemlins/smile.gif

nejse pa si ishte shkodra maa..si ma le? un du me ik ne ver.. a don me ardhe ti:) /pf/images/graemlins/smile.gif ikna baqa baqa:)lol

muahh quku

eis

Primus registratum

He he he plasen cokollatat edhe keteeeeeeeeej! /pf/images/graemlins/laugh.gif
PO ku je ma naqe se edhe ty kena dal me te kerku(Shkodrani_ny)po si me ia kalove andej nga Shkodra a mi ke ba te fala si te kam thane??

Pop shume flm per pjesmarrjen tande ne kete teme se e kam vu re merr pjese ne tana temat e mia.
Ju uroj tanve fat e jua prifte mbare zotine cdo gja.
Me rrespekt "Vajze_Shkodrane"

ShkodraniNY

Primus registratum

Pershendetje Vajza Shkodrane

Po maj naqe i kam ba tanve pershendetje edhe selam te bajne edhe ty. Shkodren aty e ke maj naq,kur dush mund te shkosh por puna asht me sakrifiku pak me qendrim ketu , edhe me i marr ketij vend (USA) ato gjana qe i ka te mira edhe masandej me u kthy ne vendin tone.(Nese kthena /pf/images/graemlins/tongue.gif ) /pf/images/graemlins/smile.gif
Shoqnine e vjeter nuk e harrojme kallaj na, jooo /pf/images/graemlins/wink.gif Trimi i mire me shoqe shume :kiss: muah artista ma jene, HATA .

Tane te mirat nga
Quku /pf/images/graemlins/wink.gif

bubuzheli

Primus registratum

lol kthehu brapa ne Shqiperi n.q.s nuk te pelqen Amerika keshtu qe i leshon vendin ndonje fatkeqi atje. :wink:

little darling

Primus registratum

Pershendetje

Jam ne kerkim te nje shokut tim nga shkodra, e quajne Gazmir Spahia, ka studiuar per anglisht ne universitetin e shkodres.Nese dikush e njeh dhe ka ndonje mundesi kontakti per te ju lutem me ndihmoni

faleminderit!