Ndodhitë e Çufos, loja më e re shqiptare?

Dardan.

Forumium praecox
Ndodhitë e Çufos quhet loja më e re shqiptare që po zhvillohet nga kompania iShqip, e cila do të publikohet javët e ardhshme.

Ideja e kësaj loje është bazuar në librat dhe filmat shqiptarë që kanë po këtë emër, poashtu është historia e një derrkuci me aventurat e tij.

Loja, Ndodhitë e Çufos do të jetë e tipit aventurë, ku Çufo do të kaloj male, fusha e lumenj, duke u përballur me kafshë dhe njerëz të mirë dhe të këqinj.

Çufo ka qëllim të arrijë në shtëpinë e vet dhe gjatë rrugës ai ushqehet me fruta të ndryshme (që janë edhe pikët e lojës, por do ketë edhe surpriza që lidhen me ngjarjet aktuale në Shqipëri dhe Kosovë, do të ketë nivele bonus e shumë surpriza tjera.

Kjo lojë së pari do vijë në rrjetin social, Facebook, e më pas nëse ka sukses dhe luhet nga shqiptarët, do të dedikohet edhe në platforma tjera si, Android, iOS e tjera.
Pra loja, Ndodhitë e Çufos bazohet në disa nivele dhe do ketë mundësinë që lojëtarët të bashkëveprojnë me njëri-tjetrin (miqtë në Facebook) për të ndihmuar në kalimin e niveleve.
Për të rejat e fundit si datën e publimit dhe informacione tjera, vizitoni faqen zyrtare të Ndodhitë e Çufos në Facebook.

Loja do jetë një lloj si loja e famëshme botërore Super Mario, por nuk do jetë klon i Marios, padyshim duhet të vlerësohet puna e programerëve shqiptarë, të cilët kanë marrë iniciativën e nisjes së kësaj loje.

E vetmja gjë që mund të them për këtë lojë dhe ti këshilloj zhvilluesit e saj është: “Mos lejoni që loja të bie në dorën e hakerëve, siç ndodhi me lojën tjetër shqiptare, Haluci, e cila ra në duart e hakerëve disa herë, poashtu mos harroni edhe mbështetjen e përdoruesve, të cilët duan ta luajnë këtë lojë, sepse zhvilluesit e Halucit me duket kanë humbur, nuk kthejnë përgjigje as në faqen zyrtare të Halucit në Facebook dhe as në Twitter, pra unë dua që loja tjetër e re e shqiptarëve të ketë sukses dhe të mos bie sikur Haluci, edhe pse Haluci numëron 20 mijë lojëtar,” pra zhvillues të lojës, Ndodhitë e Çufos nëse loja ka sukses mos e lëni pas dore.

http://dardankrasniqi.wordpress.com/2011/07/14/ndodhite-e-cufos-loja-me-e-re-shqiptare/