Ndihme

milanistii

Primus registratum
Ndihme

nuk me hapen filet avi di ndonjeri se cfare mund te bej e kam provuar dhe me Divx player alpha por ka ca here qe mi hap ca here smi hap ndoshta mos e kan fajin filet.
faleminderit

luljeta hato

Primus registratum
Re: Ndihme

Do te desha dhe une nje ndihme te vogel.Me falni per injorancen por cfare eshte nobr?Eshte program qe duhet instaluar apo nje teknike qe duhet mesuar dhe a eshte e domosdoshme?Ku mund ta gjej?Faleminderit.

ladio

Primus registratum

lule54,

ndoshta kjo qe po shkruaj nuk mund te kete lidhje fare me ate "nobr" qe ti pyete, megjithate:

nobr eshte nje element qe perdoret ne HTML.

Ne HTMK ka edhe nje element tjeter i cili eshte br i cili ka kuptimin e "break" = thyerje

psh ne qofte se shkruan nje fjali edhe do qe fjalia tjeter te filloje ne nje rresht tjeter ateher perdor kete element te HTML
Code:
Kjo eshte fjalia e pare.
Kjo fjali fillon ne rreshtin tjeter
NOBR ka kuptimin e kunder, dmth ndalon thyerjen. (It prevents text lines from breaking)
shembull:
Code:
<NOBR>Kjo eshte nje fjali qe nuk do te .........
vazhdoje tek rreshti tjeter.</NOBR>

luljeta hato

Primus registratum

Faleminderit,Misterious,pikerisht per kete e kisha fjalen.Por duhet ta mesoj?Ku dhe si?Eshte e domosdoshme dhe a behet pa te?Faleminderit.

ladio

Primus registratum

lule54,

&gt;&gt;Por duhet ta mesoj? Ku dhe si?

&lt;NOBR&gt; eshte shume e thjeshte. Çdo gje rreth saj e kam permend tek mesazhi i pare. Sidoqfote, ti mund te referohesh ne çdo liber HTML per te. Ose mund te shkosh tek www.msdn.microsoft.com dhe kerko aty ose ndoshta po kerkove tek www.google.com besoj se do gjesh dicka.

&gt;&gt;Eshte e domosdoshme dhe a behet pa te?
Ne fakt &lt;NOBR&gt; me sa di une vetem Internet Explorer e njeh, kurse tek browsers te tjere si psh Netscape ose Opera nuk punon, dmth nuk ka efekt e vendos &lt;NOBR&gt; ose jo.

Thjesht nje pyetje prej kuriozitetit: A je duke mesuar HTML dhe te duhet kjo apo....?

cheers,
mySteRioUs

luljeta hato

Primus registratum

Falemderit Misterious.Pyes thjeshte se me vine shume mesazhe qe kane kete shenje,shpesh ato qe postoj duke i marre nga interneti,p.sh.foto,shkrime,poezi,nuk me hapen,dhe nuk e di a ka ndikim kjo lloj teknike ne to.Gjithashtu, nuk kam idene ne me duhet per Word-in meqe me duhet ta filloj ta perdor shume.