Ndihme!!!!!!!

^^MIA^^

Forumium maestatis
Ndihme!!!!!!!

SI i behet te instalohet serish Audio Devicer ne pc kur te mungon dhe Cd-ja perkatese e windowsit ??Ka ndonjeri ndonje ide??? /pf/images/graemlins/confused.gif /pf/images/graemlins/confused.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis
Re: Ndihme!!!!!!!

Nje pyetje pak injorante,ku ta shof emrin e prodhuesit? /pf/images/graemlins/smile.gif

Lonny

Primus registratum

Se pari, do doja te beja nje sqarim (ndoshta kete kishe edhe ti ne mendje, po s'eshte shprehur si duhet):
nuk duhet CD-ja perkates e Windows-it, por e kartes Audio.
Se dyti, per te gjetur emrin e prodhuesit duhet te kuposh nese eshte nje Device on board pra eshte pjese e motherboardit (qe kuptohet te pjesa pas kompjuterit nese eshte afer fishit ku futet mouse dhe tastiera) ose nje eshte karte e vecuar qe eshte te shiritat horizontale ne pjesen e poshteme te kompjuterit pas.
Nese eshte pjese e motherboardit, kur ndizet kompjuteri mund te lexosh emrin e motherboardit. Pastaj, kerko me kete emer, dhe do gjesh drivera per te gjithe komponenten e tjere (ide controllorer, usb controlloer, ethernet [nese ka] e kehstu me radhe...).Zgjidh driverat Audio.
Nese nuk eshte pjese e motherboard-it, duhet te hapesh kapakun dhe te shikkosh ca eshte shkruar mbi karte. Pastaj, kerko me ate emer.
Mendoj se ka ndonje freeware (d.m.th program falas) qe ben kete kerkim automatikisht, po tani s'me vjen ne mend,
uroj t'ia dalesh mabane!

notorious

Primus registratum

për tu habit kur ju lexoj... më dukeni të gjith si Bill Gates

un injoranti po kërkoj një antivirus për një tel. e spo di ku t'kerkoj

Juir

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: notorious_on</div><div class="ubbcode-body">
për tu habit kur ju lexoj... më dukeni të gjith si Bill Gates

un injoranti po kërkoj një antivirus për një tel. e spo di ku t'kerkoj
</div></div>

Shiko ketu <div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Code:</div><div class="ubbcode-body ubbcode-pre" style="height: 34px;"><pre>www.albpc.com/forumi</pre></div></div> kam vene une disa antivirus per cel

Juir

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LiPS</div><div class="ubbcode-body">SI i behet te instalohet serish Audio Devicer ne pc kur te mungon dhe Cd-ja perkatese e windowsit ??Ka ndonjeri ndonje ide??? &lt;img src="/pf/images/graemlins/confused.gif" alt="" /&gt; &lt;img src="/pf/images/graemlins/confused.gif" alt="" /&gt; </div></div>

Bej keshtu,ne baze te markes se kompjuterit qe ke shko tek siti i markes,pastaj mbrapa kompjuterit eshte nje S/N12345612 me nje fjale seriali i kompjuterit tend,ne baze te ketij nr tek siti i markes gjen kompjuterin tek dhe aty i ke te gjithe driverat qe kerkon....