Ndihme

Eri

Primus registratum
Ndihme

Pershendetje.
kam blere nje laptop Vaio para 1 muaji. ne fillim gjithcka mire. Mbasi i intalova XP profesional filloi te ngadalesohet shume. ne fillim mendova se e kishte prej Alcohol 120% sepse me dha disa probleme, por mbasi e riinstalova XP shoh se me ngadalesohet perseri aq sa edhe mp3 ndalojne gjate ekzekutimit. Heren e dyte Alcohol 120% nuk me nxorri probleme dhe mendova qe nuk do te ndodhte perseri e njejta gje, por fatkeqsisht ndodhi. Edhe pse Alcohol 120% e c'instalova prape e njejta gje. I bera nje scandisk, por probleme nuk me nxorri. Nuk e di se kush mund te jete problemi. Mendoj se mos ndoshta ne kete pike e ka fajin XP professional edhe pse ne kompjuterat e tjere qe e kam instaluar nuk kam pasur probleme.

Nqs keni ndonje ide perse ka ndodhur jeni te lutur te ma shpjegoni.

Pershendetje
Eri

GuJack20

Primus registratum
Re: Ndihme

Pse e perdro Alcoholin?? Provo ta instalosh Xp e paster pa Alcohol..nuk besoj te kesh probleme

qoska

Primus registratum

Sony Vaio kane nje problem me ftohjen e tyre. E kane shume te ndjeshme nga pluhurat.
Per te rregulluar kete duhet te zbertheni laptopin dhe te pastroni pluhutin qe gjendet ne hyrje te ftohjes. Gjendet ne krahun e djathe siper me nje veshje ngjyre bakri siper. Aty mblidhe shume pluhur qe bllokon ftohjen dhe rrjedhimisht dhe performancen e laptopit.

Kujdes nqs nuk di ta besh vete gjej nje shok qe merr vesh nga keto gjera dhe thuaji /pf/images/graemlins/wink.gif

Me te mira

Eri

Primus registratum

Pershendetje.
Tashme gjithcka po shkon mire per momentin dhe veprava sic me keshilloi GuJack. Me sa lexova edhe neper forume te ndryshme alcohol ben nje ngaterrese filesh brenda ne sistemin e Windowsit sepse perdor edhe nje drive te vetin. Ky problem eshte bere shume i dukshem me hyrjen e SP2 i cili nxjerr probleme me atapi.sys.
Nejse faleminderit per keshillat tuaja.
Pershendetje.

Zealot

Primus registratum
Re: Ndihme: Vaio + Alcohol 120%

Mvaret cfare versioni te XP ke instaluar(SP1 ose SP2)
Si ta kesh SP2 duhet ta kesh te licensuar.
cao /pf/images/graemlins/sleep.gif

Gurax: Modifikuar per nje titull me domethenes.