Ndihme per te Instaluar PHP2 ne shqip

shendetiplus

Primus registratum
Ndihme per te Instaluar PHP2 ne shqip

Faleminderit qe e hapet kete mesazh. Websiti yne po shkon mire por nuk jam i kenaqur me forumin. Desha te instaloja PHP2 sepse eshte ne shqip dhe shume i thjeshte per te punuar me te, por e verteta eshte se sapo kam filluar te punoj me webdesign dhe jam fare injorant ne kete fushe bile gati ne retardation.
A ka ndonje qe mund te me ndihmoje ta instaloj Forumin dhe ta gezojme se gjithe se bashku alla-shqiptarce. Po deshe me shkruani nje email.
Faleminderit
www.shendetiplus.com

koperton

Primus registratum
Re: Ndihme per te Instaluar PHP2 ne shqip

Me pelqen ideja. Fantastike.

Jam i pari qe do rregjistrohem ne forumin tuaj. Pyetja e pare do jete si te eliminoje kafene sepse jam bere narkoman me kafene.

renea

Primus registratum

Faqja juaj eshte fantastike, mos u jepni shume pas vizatimeve marramendese por mbas nje permbajtje te dobishme dhe te qarte. /pf/images/graemlins/smile.gif

shendetiplus

Primus registratum

Faleminderit per pergjigjet. Sic thote nje fjale e urte amerikane: If you want something done right, you have to do it yourself, keshtu dhe une e bera pa ndihmen e ndokujt. U ula per ore te tera duke lexuar dhe studiuar udhezimet dhe duke mesuar sa me shume per php.
Me ne fund e mbarova. Mua me duket shume bukur, nuk e di sesi ju duket juve.
Shiheni forumin e ri ne shqip tek:
Forumi i Ri
Ju lutem me jepni komentet tuaja.
Faleminderit

aspahiual

Primus registratum

Urime lal,shume e lezetcme.
Ahh,si i behet per me len duhanin se na mbyti? :rolleyes:

Erjon rapper

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Mr^AMD:
[qb] Urime lal,shume e lezetcme.
Ahh,si i behet per me len duhanin se na mbyti? :rolleyes: [/qb]
Paskemi te njejtin problem /pf/images/graemlins/laugh.gif
:wave:

shendetiplus

Primus registratum

Faleminderit per urimet.
Persa i perket lenies se duhanit te gjithe ne jete kemi pasur momente dobesie qe duhet te kalonim. Vetem me vullnet dhe kembengulje thyhet vesi i keq.
Vesi i keq duhet te ndrohet me nje "ves" te ri me te shendetshem. Psh: shume persona qe kishin vese si te ngrenit shume apo te pirit alkohol, apo dhe duhani tregojne se sa here qe kishin nevojen per te pire nje cigare apo per te pire dilnin per nje ecje te shkurter apo dhe per vrap. Kjo i ndihmon per te mbajtur mendjen larg duhanit.
Nje menyre qe eshte vertetuar si e vlefshme eshte dhe zgjatja e kohes ne te cilen fillon dhe pin duhan gjate dites. psh, shumica e njerezve fillojne dhe pijne duhan menjehere qe ne mengjes. Po qe se cdo dite ta pish cigaren nje ore me vone si psh, te henen ne ora 8, te marten ne ora 9, te merkuren ne oren 10, te enjten ne oren 11, te premten ne oren 12 e keshtu me rradhe. Kur te vije koha qe te fillosh e te pish cigare pasdite nga ora kater, nuk te shijon me si me pare dhe nuk do ta duash aq shume sa me pare.
Gjithashtu per te ndihmuar ne luften tende per te ndaluar cigaren apo cdo ves tjeter eshte mire te rrish sa me larg tundimit. Mos shko ne kafene ku pihet cigare dhe mos u shoqero me njerez qe nuk e mbeshtesin qellimin tend per te mos pire cigare.
Sic thote Bill Phillips:
Half of getting what you want is knowing what you got to give up to get it. Nese e kupton qe duhani te ben dem dhe je gati ta lesh ke filluar hapin e pare drejt shendetit me te mire.
Ndaloje zakonin e vjeter te demshem dhe ktheje ne nje te ri te shendetshem.
Me shkruaj kur te kesh kohe dhe me thuaj si po shkon puna.