Ndihme cuna!

regele

Forumium maestatis
Ndihme cuna!

Shikoni si e kam hallin! Reinstalova yahoo msg, por nuk shikoj mesazhet qe dergoj apo me dergojne! Kur shkruaj mesazhin tim, shikoj cdo gje, por kur i jap send (enter) ne dritaren qe eshte siper nuk shikoj asgje, vetem ekran i bardhe! Personat te cileve u shkruaj lexojne cfare u shkruaj une! Une nuk mund te lexoj dhe cfare me shkruajne te tjeret!
Po ditet si i behet derman ketij muhabeti ma thoni!
Grazie boys!

regele

Forumium maestatis
Re: Ndihme cuna!

E kam pare mo xhaxhi Eli e kam pare! Germat e mija jane te kuqe, te atij tjerit te zeza, blu...sipas rastit! I verifikova te gjitha problemet qe kane te bejne me fontet dhe me ngjyrat dhe cdo gje duket ne rregull!

Megjithate, falemnderit per mundimin!

regele

Forumium maestatis

Ok!
Do ta provoj dhe do te te them!
S'e kisha me aq shume qejf kete pune, por e shikoj se s'paskam rruge tjeter!
Shnet!

xhaxhi_eli

Primus registratum

Aman, me siklet mund ti hysh nje Format PC /pf/images/graemlins/tongue.gif po nje uninstall nje program 7MB? Aman mer /pf/images/graemlins/smile.gif

regele

Forumium maestatis

E bera plako, e bera /pf/images/graemlins/smile.gif Me lodhi... /pf/images/graemlins/smile.gif
I njejti problem...Kushedi cfare kam instaluar dhe qe e pengon! Te shoh c'mund t'i bej ndonje hile!

GuJack20

Primus registratum

E ke provuar ndonjehere Trillian Messenger...ai me duket se vlen edhe per MSN MEssenger dhe per Yahoo...
Ma kane lavderuar shume....

xhaxhi_eli

Primus registratum

Edhe per ICQ e IRC, po s'ka qene kurre praktik (kur e perdorja une, ktu e ca vite perpara)

Sineri

Forumium praecox

Unë e kam përdorur edhe Messenger2-in që ngërthen në vete MSN Messenger, Yahoo Messenger, IRC, AIM... mirëpo unë kam provuar të regjistroj shumë emaila njëherësh e më duket se për këtë programi kishte probleme. Por nëse nuk ke shumë emaila ose nëse regjistron vetëm një MSN, një Yahoo apo edhe ndonjë tjetër besoj që nuk do të kesh probleme. Provoje edhe këtë nëse s'të pëlqen Trillian-i.

regele

Forumium maestatis

Thanks boys!
Sapo instalova Trillianin dhe me duket goxha i mire!
Adresa e-maili kam shume, prandaj po bej kete, megjithate Siner, falemnderit per keshillen!