Ndihmë !!

blackpimp

Primus registratum
Ndihmë !!

Pershendetje

Kam nevoje per ndihme nese eshte e mundur. Do t'ju lusja te gjitheve nese mund te me ndihmoni rreth forumit tim. Me nevojitet nje LANGUAGE PACK Shqip per Invision Power Board v1.1

Do te isha shume mirenjohes po mund te me ndihmuat. Me duket se e kam pare njeher diqka te tille ne forumin e ri te albnetwork ne adresen www.albnetwork.tk po tani me ajo nuk hapet dot.

Ju faleminderit

the-skull

Primus registratum
Re: Ndihmë !!

Ai forum eshte i ndertuar nga mua dhe nuk ka nje language pack eshte i perkthyer nga mua.

Guest

o Mr.Perfect ajo perkthehet vete mer /pf/images/graemlins/smile.gif labguage pack ka vetem phpBB .

blackpimp

Primus registratum

Skulls, e di ate, edhe une e kam perkthyer vete ate forum teresisht, mirpo pasi qe e perktheva dhe e uploadova pata ca gabime ne faqen e pare, pra ne index.php kurse te tjerat funksionin mire edhe pse nuk i shiqova te gjitha..

Keshtuqe te lutem, a mund te ma dergosh ate qe ke bere ti dhe me trego si e rregullove ?

Do me beje nje nder te madh vella..

the-skull

Primus registratum

GjenerL NUK KA VETEM phpBb forum langauge pack ka dhe xmb.Perfect nqs ke msn ta shpjegoj se keshtu duke shkruajtur nuk mund te gjej llafet e duhura per te ta thene.

Guest

kete nuk e dija por nejse....Mr.Perfect po pate msn na bej add me adresen arditrada401@hotmail.com edhe bejme nje muhabet treshe /pf/images/graemlins/wink.gif edhe per punen e AWU

engjelli

Forumium praecox

booobooooboooo futi gjithe albforumin me msn ky.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

blackpimp

Primus registratum

hehehe.. ardit, une e kam pasur adresen tende, mbreme si duket nuk ishe online..

Guest

Fabiani po deri tani ne MSN kam 175 veta :0
Mr.Perfect se di lal /pf/images/graemlins/frown.gif une smbaj mend te kem ne MSN...ndoshta kam harruar fare.
PS:Faqen zere se e mbarova s ekam bere nje tjeter qe eshte yll fare /pf/images/graemlins/smile.gif

blackpimp

Primus registratum

shume bukur ather, po pres me padurim ta shoh, edhe une i kam bere ca gjera rreth tere kesaj pune.. tani vetem duhet te bisedojme per me shume !!