Nasi i mungon spektaklitit të Portokalli

Albforumi

Primus registratum
Nasi i mungon spektaklitit të Portokalli

Gazmend-Paja-250x300.jpg
Nasi i mungon spektaklitit të Portokalli.Gazmend Paja, i njohur më së shumti si Nasi i famshëm, ka lënë Shqipërinë përkohësisht, për rrjedhojë edhe Portokallinë, ndërsa ka nisur këtë vit studimet për master në Londër (Angli).</p>

Mesa duket nuk është rastësi, vendimi që aktori 31-vjeçar ka marrë për të bërë një pauzë në karrierën e tij artistike, ndoshta për një vit.</p>

Arsyeja pse ai ka vendosur të shkojë në Londër ka qenë shoqëria e vjetër e aktorit, që e kanë nxitur të zhvendoset atje, ku ata jetojnë prej vitesh dhe ku Gazi do ta ketë më të lehtë përshtatjen e nuk do ndihet aspak i vetmuar. </p>

Ishin pikërisht shokët e tij nga Londra, ata që një vit më parë i përgatitën një surprizë Gazit më 27 shtator me rastin e ditëlindjes, duke i organizuar një festë të papritur në një nga klubet e natës në Tiranë, njoftojnë mediat shqiptare.</p>

Në festën ku nuk munguan prindërit e aktorit, nëna dhe i ati, aktori i njohur Luftar Paja, kolegët e tij, pothuaj pjesa më e madhe e aktorëve të Portokallisë, e gdhinë deri në orët e para të mëngjesit me muzikë, humor, balerina, e shumë aheng.</p>

Nasi e ka nisur karrierën si aktor që në fëmijëri me role në filma artistikë, ndërsa u bë i njohur pas daljes së tij në spektaklin e humorit Portokalli, me kthimin e tij nga studimet për dramaturgji në Athinë (Greqi).</p>

Nuk dihet nëse pas përfundimit të studimeve pasuniversitare ai do ti rikthehet Portokallisë, por duket se largimi për pak kohë ka qenë një dëshirë e tij për të pushuar pak, edhe pse ishte në kulmin e karrierës.</p>

Gjatë viteve të tij të pjesëmarrjes në Portokalli, ai krijoi një galeri karakteresh, por më i spikaturi ishte personazhi i Nasit, edhe pse në realitet atij nuk i pëlqen aspak ta thërrasin me këtë emër. Tani përveç specializimit të mëtejshëm natyrisht që do të nisë një jetë ndryshe në Londër.</p>

Mbase nuk do të ndiejë mungesën e miqve aktorë, pasi atje janë pothuaj gjithë miqtë e tij me të cilët më parë takohej vetëm një herë në vit, sipas një tradite që kishin krijuar duke kaluar pushimet së bashku në vende të ndryshme të botës.</p>

Ky artikull eshte marre nga: http://thashethe.me/?p=1833. Per me shume artikuj te ngjashem vizitoni: http://thashethe.me/?p=1833