Nëse ...

Mono

Forumium praecox
Nëse ...

Nëse unë do vrisja veten ...
ti do ishe arsyeja, po jo fajtorja

Ema

Goddes
Re: Nëse

Nese do te harroja,
ti do ishe harresa por jo urrejtja /pf/images/graemlins/frown.gif

P.s:Sikur ishe semure pak,te paska kap me ethe?
/pf/images/graemlins/tongue.gif

Ema

Goddes

....
Nese,
naten vij,
dhe futem ne shtrat,
ti mos u friksooooooooooo,
vij e iki prape,vij e iki prape

/pf/images/graemlins/laugh.gif

jona20

big bum bam...

rovena dilo...viti '92 apo jo?

nese nje dite do me kujtohesh,ti
mos u frikso,nuk do mendoj hidherimet
do te kujtoj ty,pjese e atyre hidherimeve /pf/images/graemlins/frown.gif

Kanarina

Primus registratum

Nese une u fsheha e kisha nje arsye te mire, eshte me mire keshtu, mbase do fshihem per gjate per ca kohe, do doja te fshihesha pas teje.

U thava, u tera, u binda pa bindje.

Nese nuk me gjen dot, shiko brenda vetes, atje ndoshta kam mbetur e paprekur dhe e pahidheruar, por mos harro te me mbulosh serish se dielli nuk ngroh me si dikur.

Ndoshta jam ftohur shume sot, nuk kam perse te shoh jashte vetes, aty asgje nuk me terheq vemendje.Varur sic mund te vetevaresh dhe harruar sic mund te veteharrohesh.

Nese nuk bindesh per keto une nuk do te harroj te te kujtoj se mund te bindesh pa bindje ashtu sikurse u binda une.

Kalome nje dore mbi floke por me dil nga pas, ndoshta te ndjej nese e ke aromen aq te forte sa ce pate diten e pare, jam qerruar shpirt jam qerruar.

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga KaNaRiNa:
[qb] Nese une u fsheha e kisha nje arsye te mire, eshte me mire keshtu, mbase do fshihem per gjate per ca kohe, do doja te fshihesha pas teje.

U thava, u tera, u binda pa bindje.

Nese nuk me gjen dot, shiko brenda vetes, atje ndoshta kam mbetur e paprekur dhe e pahidheruar, por mos harro te me mbulosh serish se dielli nuk ngroh me si dikur.

Ndoshta jam ftohur shume sot, nuk kam perse te shoh jashte vetes, aty asgje nuk me terheq vemendje.Varur sic mund te vetevaresh dhe harruar sic mund te veteharrohesh.

Nese nuk bindesh per keto une nuk do te harroj te te kujtoj se mund te bindesh pa bindje ashtu sikurse u binda une.

Kalome nje dore mbi floke por me dil nga pas, ndoshta te ndjej nese e ke aromen aq te forte sa ce pate diten e pare, jam qerruar shpirt jam qerruar. [/qb]
Per qorrat dhe Kanarinen:
-Sikur po kerkoje per optimista ne nje teme tjeter.... :rolleyes: !

Danae

Primus registratum

nese vertet dikur kerkova dicka:kerdova te di.
akoma pyes veten,ne kam shprehur deshiren e duhur,e nese di atehere vertet kam kerkuar me te miren.
Jam e bindur pa fije dyshimi.

alinos

Forumium maestatis

nese heshtja ne gjuhen tende perkthehet si lamtumire, atehere do te preferoja fjalen. Vret me pak, besome...

Eni_883

Primus registratum

Nese vertet cdo gje ne bote fillon ngadale arrin kulmin dhe pastaj mbaron pse nuk e mbyllim tani kete histori dhe fillojme nga fillimi........

Guest

Nese nje dite do behem vrasesi ti do jesh personi i pare qe do ta marri vesh /pf/images/graemlins/tongue.gif

Anasykaltra

Primus registratum

Nese nje dite do mund te zgjedh, zgjedhja ime do jete.
perseri
06.jpg

Petroninsja

Primus registratum

Nese nje dite do te largohem prej teje, seshte se ste desha por s'desha kush isha une ne syte e tu... /pf/images/graemlins/frown.gif

Danae

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Mistrece:
[qb] Nese nje dite do mund te zgjedh, zgjedhja ime do jete.
perseri
06.jpg
[/qb]
ka njerez ne kete bote qe dine te dashurojne,deri tani e kam ruajtur me xhelozi kete thenie qe me drejtuan,tani ta drejtoj ty.
:cry: /pf/images/graemlins/smile.gif :kiss:

Danae

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Petroninsja:
[qb] Nese nje dite do te largohem prej teje, seshte se ste desha por s'desha kush isha une ne syte e tu... /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
petroninse e dashur,mendo me pak ne menyre pesimiste,te luteeem.

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Petroninsja:
[qb] Nese nje dite do te largohem prej teje, seshte se ste desha por s'desha kush isha une ne syte e tu... /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh
xhan xhan :wave:

ana karenina

Primus registratum

Nese te dua, te dua dhe pike :wave:
Nese nuk me do, si te duash, mu m'lusin (vete ma ke mesuar) :thumbsup:

Ja nje 'nese' optimiste dhe genjeshtare :rockband:

Petroninsja

Primus registratum

Nese do trokasesh ne deren time, sdo jem pas saj te te perqafoj me krahe hapur, prita gjate por s'erdhe tani jam kthyer ne nje fantazme te tejdukshme qe veshtron por dot s'vepron... /pf/images/graemlins/frown.gif

Guest

Nese une jam yll...ti sje vec nje planet qe rrotullohesh rreth meje!