mr elvis?

beshbossi

Primus registratum
Re: mr elvis?

i tall kto se edhe ajo kenga e atij eshte e vjedhur nga fillimi deri ne fund!!!!
ah po fjalet i ka vu vete!pffffff!!!!

Antionline

Primus registratum

ai e ka deklaruar me kohe qe kengen se ka te tijen vetem tekstin kuptimi i kenges tregon realitetin e shume kengeve qe behet ketu.

beshbossi

Primus registratum

he pra he kanga s'asht e jemaj po une po i shaj keta qe jane si une!!!!
rri mos ia futni kot se nuk asht profesionalizem ky!
pastaj as asocimin s'e ka ba ky po thjesht repon 1 pjese!

nirloo

Primus registratum

MOS JA FUTNI KOT!!!
po ai ne ate kenge nuk thote se nuk duhet te kopjohen kenget, por thote se po vjedhin kenget e huaja dhe i shesin per kenge popullore shqipetare.
dhe kjo eshte me te vertete per te adhur keq se po humb identiteti i muzikes popullore shqiptare.
sot po te shkosh ne nje dyqan dhe te kerkosh muzike popullore shqipetare, te japin kenget e sinanit e altinit me shoke... qe jane kenge greke dhe turke.
mua per vete ne pergjithesi nuk me pelqejne kenget e grupeve rap shqipetare, po kjo me ka pelqyer vetem nga tema qe trajton, dhe me eshte dukur shume e drejte si kritike.

xhaxhi_eli

Primus registratum

Pra sipas ca nga ju sekreti qeka me vjedh vetem muziken /pf/images/graemlins/tongue.gif dhe nqs fjalet i ke te tuat ... paske te drejte te shash te tjeret per ate qe ti po e ben deri ne gjysem /pf/images/graemlins/tongue.gif
:rockband:

nirloo

Primus registratum

po ketu problemi se mr. elvisi apo kushdo tjeter ka kopjuar muziken nuk shtrohet fare.
ketu problemi eshte se ka njerez qe na shesin muziken greke dhe turke per muzike popullore shqiptare.
njerezit degjojne muzike greke dhe turke neper dasma te bindur se po degjojne muzike popullore shqiptare.
pra ai ve ne loje ata qe bastardojne muziken popullore shqiptare.

xhaxhi_eli

Primus registratum

Ky eshte nje handikap qe ka populli i thjeshte

Njeriu per natyre degjon dicka te bukur dhe e blen, pa marre asnje info mbi kengen dhe kengetarin.

Une kam pase goxha eksperienca ne shqiperi (ktu e 5 vjet perpara) me kto se kam punuar vete neper dyqane muzike.

90% e njerezve vinin dhe pyesnin ... "e ke kte kengen ..." dhe fillonte ta kendonte.
Ky fakt ka sjell qe producentet te shfrytezojne injorancen tone mbi muziken, dhe te dalin me kenge te vjedhura.

GJENERALI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga XHaXHi_ELi:
[qb] Ky eshte nje handikap qe ka populli i thjeshte

Njeriu per natyre degjon dicka te bukur dhe e blen, pa marre asnje info mbi kengen dhe kengetarin.

Une kam pase goxha eksperienca ne shqiperi (ktu e 5 vjet perpara) me kto se kam punuar vete neper dyqane muzike.

90% e njerezve vinin dhe pyesnin ... "e ke kte kengen ..." dhe fillonte ta kendonte.
Ky fakt ka sjell qe producentet te shfrytezojne injorancen tone mbi muziken, dhe te dalin me kenge te vjedhura. [/qb]
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

:thumbsup: :thumbsup: