Re: MP3 players
Ajo qe tregoka Luminus qenka shume e mrie dhe jo aq e shtrenjte. Nuk kam pare nje MP3 player me kaq shume Gb, ta kisha pare do ta kisha marre. Une kam nje te thjeshte qe ehste edhe cd player edhe MP3 player, se sa kenge mban varet vetem nga CD-ja qe i ve. Zakonisht CD-te qe jane ne treg nuk i kalojne 700 kb, keshtu qe i bie rreth 180 kenge 0 $100 ( me bateri karikuse, kufje, çante, konvertus brenda). Ajo ka nje te mire sepse pjesen qe zgjedh kenge e ka te ndare nga aparati. Sa per ngaterrim nuk ngaterrohesh sepse e para krijon folder-a ne kompiuter qe para inçizimit, psh" rock, techno, pop etj, dhe qe ne kompiutter i organizon file-et psh sipas alphabetit qe ta ben me te lehte per ta zgjedhur kengen sidomos ne makine ku sdi ç'te shohesh me pare rrugen apo kengen qe po zgjedh. Ajo puna e kastes eshte e mire por ki kujdes drin se nuk ka jet te gjate, sidomos neper kasetofonet e makines. Per ata qe nuk e kane kete mund ta beni edhe vet me nje kasete te thjeshte. Sa per karikimin tek vendi i cigares eshte me e mira /pf/images/graemlins/smile.gif .
CIAO