mp3 me virus

alinos

Forumium maestatis
mp3 me virus

hi,
para ca kohesh bleva nje mp3 nga keto me rikarikim. Duke qene se laptopin e kisha kerpice me viruse, kam frike se gjate rikarikimit e kam demtuar dhe kete veglen. Frika ime eshte konfirmuar nga fakti se punoi dhe njehere pas rikarikimit pastaj ngeci dhe tani as nuk arrij ta ndez, ose kur e vendos ne pc ose nuk e njeh fare ose ben sikur karikohet.

Me timen arrita ne perfundimin se eshte virus. Ka ndonje qe merr vesh dhe cka asht ma e rendesishme qe i rregullon?
Gujack,
how about you honey?

thanx in advance

zog

Primus registratum
Re: mp3 me virus

s'ta kane fajin mp3 ose viruset per ate veglen por MARKA e saj. keto veglat rikarikuse /pf/images/graemlins/laugh.gif pa marke nuku punojne mire ose hiç fare. nje kusherira ime i bleu goces se saj e nuku punoi hiç, ka simptomat qe thua edhe ti.

a kishte tendja nje leter me ngjyre (roze a te verdhe) mbrenda plot me paralajmerime se çduhet te besh po nuk punoi ?
mundohu njeher ate veglen ta riformatosh ne format FAT. ndoshta punon, dhe i merr kenget qe i vendos ne te.

ps; keto veglat duhen blere marka te njohura mos kene probleme, sony, philips, ose me te mirat iPod.
ato pa marke qe jane kryesisht kineze e te mbushura me funksione (radio, mikro, etj) nuk punojne ose kane plot boge (bllokime).

ALTIN

Primus registratum

Hanini bli nje tjeter 20 euro i ke prej meje /pf/images/graemlins/wink.gif

Qerratai

Primus registratum

Nr.1 eshte Creative... une kam nje MuVo 1gb dhe as iPodi me i fundit nuk ka cilesine e zerit te ketij timit /pf/images/graemlins/laugh.gif

ermali86

Primus registratum

Blue apple eshte shume difektoz. Para disa kohesh pashe qe 70% e ipod te prodhuar ishin me probleme.

Qerratai

Primus registratum

Blue ne ate kuptim e ka thene pra, qe nuk ka si iPod persa i perket kotesise, tejharxhimit te parave dhe problemeve teknike /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une nuk e mburr Creative sepse jam perfaqesuesi i saj ne AF /pf/images/graemlins/tonguee.gif, e mburr pasi kam provuar nja 9 nga markat me te njohura ne prodhimin e mp3 player. Cilesine e zerit qe ka Creative, nuk e ka asnje marke tjeter. ( Asnje = ASNJE /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Erjon rapper

Forumium praecox

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
kam frike se gjate rikarikimit e kam demtuar dhe kete veglen.

[/ QUOTE ]

kjo eshte e bukur /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif