MobTel????

Riadi

Primus registratum
MobTel????

Desha te ju pyes se a eshte e vertet kjo qe kam ndegjuar prej nje shokut..
Ai me tha se ish e mundur me lidh internetin me Mobtel (063) veq po deshke me ble nje pjese qe mo mujshe me lidh mobilin apo celularin em kompjuterin dhe nese nuk shkarkon asgje ish falas e nese e shkarkon nje foto ather shkon ne llogari te mobilit...
Se sa eshte e vertet ju mbetet juve te pergjigjjeni nese keni informata me te hollesishme.

xhaxhi_eli

Primus registratum
Re: MobTel????

Ne itali jane 2 kompani celularesh qe me GRPS ofrojne ate sherbim

Pra nqs Mobtel ofron ate sherbim, te duhet te kesh telefonin GPRS dhe nje kavo qe lidh telefonin me PC. Ne ate rast telefoni perdoret si modem 56K

Pra, mundesia teknikisht eshte, pastaj praktikisht ne Mobtel e ofron ate sherbim eshte hesap tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif

Riadi

Primus registratum

HEj Eli qfare celular eshte ai GPRS dhe ku mund ta gjej ate kavo,,qka eshte kjo Kavo,,,

xhaxhi_eli

Primus registratum

Riadi, shif cfare telefoni ke ti vete, bej nje search ne google per parametrat e tij, dhe do shofesh ne ka GPRS
Ja te jam nje shembull per telefonin tim:
Te dhenat e celularit
Kavot zakonisht jane USB (hyrja ne PC) dhe nje hyrje qe varion ne telefon. Besoj se e gjen tek cdo pike shitjeje celularesh.

Riadi

Primus registratum

Hej Eli mobili im eshte Siemens c60 e kish GPRS,,
hej me lidh internetin me mobil pra me 063 MOBTEL a kushton shtrejt a po si eshte ,,
Thanks....

xhaxhi_eli

Primus registratum

Ja ku eshte kavo per Siemensin tend.
cavodati_ma_big.jpg

Une jam ne Itali dhe nuk kam asnje informacion se sa mund te kushtoje interneti me MobTel
Kam pershtypjen qe mjafton te marresh ne telefon numrin qe ato kane vene ne dispozicion per klientat dhe e zgjidh kollaj fare