mIRC 6.14 anticrash ne shqip

GONI

Primus registratum
mIRC 6.14 anticrash ne shqip

Tashme mIRC 6.14 ne shqip si edhe versioni me i vjeter 6.03 te dyja ne shqip. Per arsye te copyright nuk mund te perkthejme 6.16 sepse eshte e ndaluar te perkthehet nje version i cili eshte ne perdorim dmth ver i fundit nuk lejohet asnjehere nga MIRC copyright. Por kjo domosdo kjo nuk na ben qe mos ta perkthejme se ne shqiptaret ku pysim per copyright, por problemi eshte se akoma nuk eshte gjetur crack per modifikim me ane te MS-DOS qe behet ne shumicen e rasteve.
Keto versione do te jene brenda 2 ose 3 ditesh ne www.veriu.com

Sineri

Forumium praecox
Re: mIRC 6.14 anticrash ne shqip

Unë ju përgëzoj dhe shpresoj se e keni përgatitur mirë. të paktën shumë më mirë sesa ato versione shqip që kam parë gjer më tani.

GONI

Primus registratum

Eshte gati per shkarkim mIRC 6.14 ne shqip i teri dhe asnjehere si kesaj rralle mirc flet ne shqip i teri. Ky version leshohet per scriptuesit pra dhe si mirc.exe si edhe per admiruesit e mirc te thjeshte jo script. File shkarkohet ne aplikim dhe ne fund te shkarkimit te hapet dhe nis instalimi, pra ka nje instalim te thjeshte dhe komod.
Per personat qe deshirojne ta shkarkojne mund te klikojne ketu :duhet te jeni te regjistruar qe ta shkarkoni
http://veriu.com team

xhaxhi_eli

Primus registratum

! Error !

Na vjen keq
Ju nuk jeni i autorizuar te futeni ne zonen e shkarkimeve.

durrsaku

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga GONNY:
[qb]...duhet te jeni te regjistruar qe ta shkarkoni[/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps-E instalova mu duk ok vetem se Statusi nuk levizte per qomet nga aty ku ishte(ne te djathte te ekranit) /pf/images/graemlins/tongue.gif

xyzzy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Siner Naresi:
[qb] Unë ju përgëzoj dhe shpresoj se e keni përgatitur mirë. të paktën shumë më mirë sesa ato versione shqip që kam parë gjer më tani. [/qb]
Nuk e dija qe nje hajdut pergezohet kur ai vjedh?
Sorry por te editosh prog e nje tjetri quhet vjedhje kur dihet qe programi eshte me te drejta te autorit, po sic tha dhe autori temes po ky pyet shqiptari per copyright. PO me e bukura eshte se thote nuk mund ta editojme sepse eshte ne perdorim, po na e ben si nje folder qe kur eshte ne perdorim nuk mund ta bejme delete. Po nuk e ben dot edit v6.16 perdor MD5 checksum gje per te cilen nuk te len te editosh ose te modifikosh .ico.icl.bmp dhe txt ke dialog's qe ju i keni aq qef ti editoni, me nje fjale bye bye reshack per kete here. Kurse ajo MS-DOS un se di ku do me dal ti me ate sepse sic duket po flet nga padituria dhe po ben te diturin, ku MS-DOSS me funskionet e saj dhe ku e nxjerr ti per editimin e nje prog WIN32 lol l33t you.
te gjitheve ju me poshte mos merrni mirc te tilla pasi i mbushin me checkport dhe spyware dhe mos harroni qe mirc poshte 6.14 kane probleme exploit.
pra doni te beni chat me mirc merreni ke faqja zyrtare dhe mos merrni programe te edituara ose te crackuara.

GONI

Primus registratum

xyzzy

Shiko te isha ne vend teje me mire nuk do te kisha folur ne menyre absolute po tani meqe fole po me detyron te kthej pergjigje.

Un e kam edituar sepse ne te gjithe boten editohet (nese nuk je dijeni hidhi nje sy siteve franceze, gjermane, italiane etj qe merren me irc) dhe te gjithe gjuhet ai perkthehet. Pastaj ato ndryshime file pa lidhje qe the per editim nuk kane lidhje fare (je fut ne pyll pa sopate) sepse po te marresh nje editor exe file si: resource hacker apo ndonje tjeter dhe te besh prove te modifikosh mirc ai modifikohet por kur i ben save nuk eshte me ne funksion (versionet 6.14 e poshte). Un per te modifikuar mirc pres nga modifikuesit e huaj te marr versionin e crakuar kshuqe rri e shif edhe ca per ditur me shume.

EliaN domosdo qe duhet te regjistrohesh /pf/images/graemlins/smile.gif

gurax

Pan ignoramus

GONNY, eshte tjeter gje te besh dicka per te mesuar si behet dicka, ku hyn dhe deasemblimi, perdorimi i nje debugger, modifikimi i pseudo-assembly etj, dhe tjeter gje te propagandosh si te dobishme ate qe del nga kjo gje. Une te pergezoj per arritjen dhe zotesine e fituar, por ne krahun tjeter nuk jam dakord me idene e mbrojtjes me kaq zjarr te nje aktiviteti qe parimisht eshte i gabuar.
Ne me te shumten, mund ta vesh ate program diku, sic ke bere, dhe me pas lere ne dore te te tjereve nese e marrin apo... arsyet per "po" ose "jo" jane vetem personale ne rastin konkret. Jo per e te bere replike dhe kundershtim, por ne kete teme jane thene tashme edhe me shume sesa duhej thene dhe po te ishte per mua do e kisha mbyllur qe te mos postohej me ketu.
Kush eshte i interesuar di vete cfare ben me tutje. Ti tenden e bere.

Sineri

Forumium praecox

Sa u përket spyware-ve është e mundshme sepse të gjitha skriptat shqip dhe të huaja (pra jashtë Mirc-it origjinal) kanë dalë me spyware. Por besoj që ky shqip nuk do të ketë pasi nuk është skriptë sa e kuptova unë. Sido qoftë, gjuha për mua është më me rëndësi. Nëse ka shumë gabime atëherë i mbes besnik versionit anglisht.

I

insane

Guest

perse duhet ne shqip?
para x-ditesh po perdorja ABIWORD, nje program editimi, qe padashje ishte edhe ne shqip. Dhe meqe ishte i tille e provova dhe une ta perdorja ne shqip. Nuk kuptoja asnje nga opsionet qe ishin tek menuja, dhe mendoj se une shqipen e flas OK /pf/images/graemlins/tongue.gif

si e perkthen "File" ne shqip? Dosje?