Ministri Nikolle Lesi (qe mbeti vetem ne pazar)

Nobis

Primus registratum
Ministri Nikolle Lesi (qe mbeti vetem ne pazar)

Shkeputur nga kujtimet e N.Lesit.

Paskuinta e pazareve paraelektorale me Sali Berishën

“Berisha më bën ministër në hotel “Tirana”

Më mori në telefon kryetari i PD-së.

-Nikollë! Pijmë një kafe tek hotel Tirana. Kam një muhabet për të ba me ty, - foli si me lutje. Shkova dhe prita. Nuk vonoi dhe hyri në sallën e restorantit të hotelit në katin e tretë. Ishte kohë dreke.

-Je për një drekë Doktor?- e pyeta dhe thashë të pinim një gotë verë.

-Jo Nikollë! Njiherë tjetër, - foli me nxitim dhe u fut në temë: Nikollë! A ëshët e vërtetë se ai të ka ofrue post ministri kulture?

-Po.

-Mos Nikollë!- tha sikur ta kishte pickuar gjarpëri. Të baj unë ministër! Do të jesh ministër tepër i rëndësishëm në qeverinë time. Mos shko me atë se do ta rrëzojmë, - foli sikur të kisha firmosur për ministër I Nanos.

-Dëgjo Doktor! Nuk e kam pranuar dhe as që flitet një gjë e tillë,- ndërhyra.

-Ashtu Nikollë! Të lumtë!

-Doktor! E kam refuzuar për dinjitetin tim….

-Nikollë, shumë mirë! Po vepron si burrat dhe më shtriu dorën. Ia dhashë vetvetiu, ndonëse ishim takuar kur erdhi. Kujtova se ishte shenjë ae do të largohej nga takimi me mua.

-Po ikën?- pyeta

-Jo! Ta dhashë si besë burrash. Je ministër në qeverinë time!-prapë insistonte. E pashë se nuk besonte përsëri. Çfarë t'i jepja për siguri, mendova në çast.

-Më jep dorën prapë! Do ta rrëzojmë bashkë, - më tha. E zgjata. Shoqëruesit dhe ata që drekonin në restorant na shikonin të habitur se ç'kanë këta të dy që herë pas here i japin dorën njëri-tjetrit dhe e shtrëngojnë….

padyshim

Primus registratum
Re: Ministri Nikolle Lesi (qe mbeti vetem ne pazar)

une nuk kam ndonje dash(n)i te madhe per salon, po ketij Nikolles nuk i besoj asnje fjale edhe sikur te me thote se pas te henes vjen e marta!
historite e ketij nikolles ndodhin gjithmone kur ai eshte tek per tek me ate tjetrin dhe nuk mund t'i vertetoje njeri apo edhe t'i mohoje njeri. sikur sala do te dale e te thote "jo nuk ndodhi tamam ashtu!" asnjeri nuk do e besoje sepse eshte e natyrshme t'a mohoje!me kujtohet atehere qe nikolla thonte "m'a dha nje kasete nje i huaj e une zgjata koken nga dritarja kur doli e pashe qe hipi ne nje makine me targa cd!!!
hic, asnje date asnje adrese asnje emer! e di une se me tha nje njeri qe e takova ne tren!!!
ju lutem ! JU LUTEM!!!

u74

Primus registratum

E forte kjo puna e kasetes !
Aty te "kujtimet" sic po i qujme shkrimet e Lesit . Thuhet se gjoja transkriptin e kasetes ia paska servirur Berisha Lesit bashke me premtimin se origjinalin e kasetes e ka Berisha ne nje kasaforte ne nje vend te "sigurt" !?

Do te ishte interesante te dihej se c'fare ne te vertete deklaroi Lesi ne ate kohe rreth kasetes, ne prokurori ???

Po ti referohemi medias ne ate kohe Lesi pretendonte se e posedon kaseten, dhe gjithashtu kaseten ia paskesh dhene Lesit nje "diplomat" i huaji qe gjoja ia donte "te miren" Shqiperise !?

Si duhet te reagoje prokuroria tani ?

Fakti eshte se Berisha dhe Lesi ishin shume afer me njeri-tjetrin ne kohen kur shperthei zhurma rreth kasetes .

Sikur te ishin ne nje shtet serioz Lesi , Berisha dhe Nano , njeri nga keta do ta paguante shtrenjte punen e kasetes ose te tre se bashku .

ujku81

Primus registratum

Prostitucioni politik nuk eshte ndonje gje e re ketu tek ne... shif Lesi, Xhuveli, etj, etj

Nobis

Primus registratum

po po...megjithate une mendoj se ky prostitucion politik nuk eshte i rrezikshem sepse partite e Lesit dhe Xhuvelit,jane parti pa anetare /pf/images/graemlins/laugh.gif keshtuqe evitohet ne njefare menyre ky profesioni qe sollen keta te dy si gje te re ne jeten politike te vendit /pf/images/graemlins/wink.gif

padyshim

Primus registratum

perkundrazi!! ky lloj prostitucioni eshte shume i rrezikshem sepse i ul standartet e lojes. shikoni, pasi beme nja dy dite gam gam per te pamoralshmit e politikes, kurrkujt nuk i hyri gjemb ne kembe politikisht!!!
dushku punoi, dhe votat e shumices u fryne duke i mundesuar jastek te mire votash!!! nje nga keto "prostituta" eshte sot minister ndersa tjetri edhe pse ne publik e injorijne me siguri prapa skenave i japin xhevap edhe ndonje llokme.
pra prostitucioni i disa te vegjelve dha fryte!!!
p.s ne ALB eshte me defekt sistemi qe i jep ajer ketyre kerrmave.
...the hills are alive...with the sound of music!!!

shkodranlover

Primus registratum

Nikolla ka qene pak a shume gjithone nga ka fry era.
Ka qene me Nanon ne kohen kur Nanoja e ndihmoi Nikollen te themelonte gazeten "Koha Jone" me pas kur u prish me Nanon, kaloi e beri fushate me Salen, si dhe mitingun e famshem "Nano Ik". Gjithsesi Sala ishte dashte ti jepte dicka ne qeveri, ne kete rast ai ka dale i pabese. Pas negociatave e premtimeve tha "du qeveri te vogel me 14 ministra" duke lene jashte nje person qe ne fund te fundit e ka ndihmuar jo pak per rrezimin e Nanos nga pushteti.

LUANESHA

Primus registratum

pse nuk e blen kush? /pf/images/graemlins/eek.gif

ta dhurojne /pf/images/graemlins/idea.gif

OROSHI

Primus registratum

Lenia e Nikolle Lesit jashte qeverisjes ishte nje veprim jo shum i zgjuar,duke e ditur qe votat e PDK vlejne jo pak ne miratimin e ligjeve te kesaj qeverie,gjithashtu duke mos harru edhe kontributin e N.Lesit ne rrezimin e Nanos!

Berisha ne disa raste tregohet me te vertete Tropojan!(=budall):=):=)

Nobis

Primus registratum

po por mos te harrojme dhe rolin qe ka pasur Lesi ne rrezimin e Berishes /pf/images/graemlins/wink.gif dhe nje rol ky qe e luajti per shume vjet, qe para se Bashkim Gazidede dhe Agim Shehu ti digjnin gazeten dhe deri ne momentin qe u be deputet i Lezhes... /pf/images/graemlins/wink.gif

OROSHI

Primus registratum

El Paes,te esht dhembsur ty Berisha kur u rrezua?
Pra kemi te njejtin mendim:Lesi mund ti japi nje shkelm te fuqishem cdo kryeministri te rradhes!

Nobis

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
El Paes,te esht dhembsur ty Berisha kur u rrezua?
Pra kemi te njejtin mendim:Lesi mund ti japi nje shkelm te fuqishem cdo kryeministri te rradhes!

[/ QUOTE ]

po mu dhembs shume /pf/images/graemlins/laugh.gif se na u felliq kombi /pf/images/graemlins/wink.gif

OROSHI

Primus registratum

Eheeeeee sa her na esht felliq kombi nga ksi njerzish pa tru,tja fillojme me Dullen qe na e felliqi me se shumti /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nobis

Primus registratum

po po, nga ai te erdhi e keqja ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

OROSHI

Primus registratum

Ke te drejte,ne fakt ai na beri te ndjehemi "krenar" /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/winkwink.gif

Nobis

Primus registratum

po mbase ti sje ndjere krenar andej ne malesi ku ke qene, po ketej nga tirana, na rrinte koka lart 24 ore /pf/images/graemlins/laugh.gif