MERGIMI!!

I love new york

Primus registratum
MERGIMI!!

Mbreme ne darke vone ne makine, ndersa shkoja per ne shpi po degjoja nje CD me kenge shqiptare. Midis tyre ishte nje kenge qe fliste per mergimin, sa i hidhur eshte, si t'a shuan zemren, e si t'a merr jeten.....

une po mendoja nje cast dhe thashe me vete:
eshte mergimi serish njesoj edhe ne keto vite ku jetojme neve, apo eshte me i zbutur per arsye se tani njerezit edhe mund te levizin kur kane dokumentat. ndersa dikur shkonin e humbnin kontakte per 20 vjet e me shume e nuk shihnin njeri te afert me sy.

eshte Meergimi gjithmone njesoj, me te njejten magnitude vuajtjeje apo ndryshon ne varesi te kushteve?

D-J

Forumium maestatis
Re: MERGIMI!!

kafshat q1 skaperdihet asht moj moter mergimi, kafshat qe te njel nfyt dhe txan trishtimi :tipsy:

asht ma keq sot moj xhan, jan kto lehtcina q1 ti thu q1 e bajn ma t'vshtir. dikur robt i vejshin i gur zemres kurse sot shkojn dhe vin dhe sjan as andej as ktej nuk perkasin ma gjekundi dhe casht ma e keqa bahen mergimtare kur ecin nrrugt q1 jan le e rrit jo ma n'highway

po ti pse? ti je mbajt mir der tash, ne nga ty i kishim syt tkishim si syt e diellit baju moj burrnesh ene vei noi CD q1 cheers u up /pf/images/graemlins/laugh.gif

D-J

Forumium maestatis

dicku si mergimtar (per me e dallue prej dicku si piktor /pf/images/graemlins/laugh.gif ) asht lan me identitet rigjenirus (per me e dallue prej identitet n’krize) gja q1 i ban te mundum me u rilind shkodran dhe nqse kjo kerko q1 dhe fmijt e tij tbahen shkodran nji gru me shkusi nuk asht ndonji sakrific e madhe

peruljen time ndaj shkodres e kam shpreh ktu:

http://www.albforumi.com/cgi-bin/ultimatebb.cgi/ubb/get_topic/f/15/t/000393

kurse dedikimin tim ndaj femnave shkodrone ta kam ba ty (edhe rozalines /pf/images/graemlins/laugh.gif )

p.s every picture tells a story? :lol: :lol:

bebi

Primus registratum

:lol: sa materialist je mor diku. shif, edhe fjalen picture e ke marr' si objekt :idea:

edhe dell artit s'paske hiç, prandej keka si skarco serenata :rolleyes:
po hajt, se ka mundsi q1 nuk ta vejn' re tan' si puna jeme /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

:wave:

ps: t'shava majmun :tipsy: , po mandej mu dhimte /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

mos m'a prishni temen o te paudhe /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

une jam mire o Dicku, I like where I 'm at /pf/images/graemlins/laugh.gif thjesht pata nje momente nga nje mije te tjera te dites dhe ndjesine qe me pershkoi thashe t'a shpreh ketu. dashur pa dashur AF n'a eshte bere si shpi e dyte qe duam t'i ndajme gjerat qe ndjeme, qe n'a ndodhim dhe ato qe bejme e duam te bejme /pf/images/graemlins/wink.gif

by the way, ti je kojshiu im por akoma s'ma ke thane emnin /pf/images/graemlins/laugh.gif

D-J

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Bluee:
[qb]
edhe dell artit s'paske hiç, prandej keka si skarco serenata :rolleyes:

ps: t'shava majmun :tipsy: , po mandej mu dhimte /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ok ok ato mbase nuk jan nga me t’bukrat q1 mund t’lexosh per shkodren po talenti merr forma nga ma t’ndryshme ama /pf/images/graemlins/laugh.gif , mbase jo aq me shkrujt vargje tbukura po q1 forwards charmin e kultures shkodrane ne nj1 koh ( dhe kjo asht ma e randsishmja sot :rolleyes: ) q1 i asht dasht me u ndesh me advances of the poor, dull and dry

dhe asht pikerisht mergimi q1 ma ka msu kte dh q1 n’kohet e vjetra nuk do ma kisht dhan kte mundsi, dhe ne kte drejtim mergimi sot asht nuk asht i njillojt si ma par /pf/images/graemlins/laugh.gif

anyway, kot me rrejt vedin se nuk bahesh kollaj shkodran duke vu nji 1 mbas nji q

p.s bueaty, u have me sold, be it monkey or alike, si i thon dhimbja asht preludi i knaqsis /pf/images/graemlins/laugh.gif

D-J

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga *HELEN OF TROY:
[qb] dashur pa dashur AF n'a eshte bere si shpi e dyte qe duam t'i ndajme gjerat qe ndjeme, qe n'a ndodhim dhe ato qe bejme e duam te bejme /pf/images/graemlins/wink.gif

by the way, ti je kojshiu im por akoma s'ma ke thane emnin /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
edhe shqetsimi im ktu drejtohesh. kam frik se emigranti e identifikon vetn ma shum si AF-ist se sa shqiptar dhe i perket ma shum AF-se se sa Shqipris apo whatever, kjo asht plag e mergimit te sotem /pf/images/graemlins/laugh.gif

by the way, my name is Obiter Dictum /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga **** Darlington Delarge:
[qb]
Fillimisht postuar nga Bluee:
[qb]
edhe dell artit s'paske hiç, prandej keka si skarco serenata

ps: t'shava majmun , po mandej mu dhimte /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ok ok ato mbase nuk jan nga me t’bukrat q1 mund t’lexosh per shkodren po talenti merr forma nga ma t’ndryshme ama mbase jo aq me shkrujt vargje tbukura po q1 forwards charmin e kultures shkodrane ne nj1 koh ( dhe kjo asht ma e randsishmja sot ) q1 i asht dasht me u ndesh me advances of the poor, dull and dry

dhe asht pikerisht mergimi q1 ma ka msu kte dh q1 n’kohet e vjetra nuk do ma kisht dhan kte mundsi, dhe ne kte drejtim mergimi sot asht nuk asht i njillojt si ma par

anyway, kot me rrejt vedin se nuk bahesh kollaj shkodran duke vu nji 1 mbas nji q

p.s bueaty, u have me sold, be it monkey or alike, si i thon dhimbja asht preludi i knaqsis [/qb]
:lol: o ti mos kjosh heeee!
deksha un per talentin tand, he iher, kalxo ku e ke :devil: :lol:
ik se boll t'bana reklam' tuj t'levdu /pf/images/graemlins/laugh.gif , tesh kur t'dush je per ankand :tipsy:

ps: Helen s'jam hiç jasht' temet, se mergimtare jam edhe un :cry: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

[qb] dicku si mergimtar (per me e dallue prej dicku si piktor /pf/images/graemlins/laugh.gif ) asht lan me identitet rigjenirus (per me e dallue prej identitet n’krize) gja q1 i ban te mundum me u rilind shkodran dhe nqse kjo kerko q1 dhe fmijt e tij tbahen shkodran nji gru me shkusi nuk asht ndonji sakrific e madhe

peruljen time ndaj shkodres e kam shpreh ktu:

http://www.albforumi.com/cgi-bin/ultimatebb.cgi/ubb/get_topic/f/15/t/000393

kurse dedikimin tim ndaj femnave shkodrone ta kam ba ty (edhe rozalines /pf/images/graemlins/laugh.gif )

p.s every picture tells a story? :lol: :lol: [/qb]
a doli gja puna a jo? /pf/images/graemlins/laugh.gif

b.k.

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *HELEN OF TROY:
[qb] Mbreme ne darke vone ne makine, ndersa shkoja per ne shpi po degjoja nje CD me kenge shqiptare. Midis tyre ishte nje kenge qe fliste per mergimin, sa i hidhur eshte, si t'a shuan zemren, e si t'a merr jeten.....

une po mendoja nje cast dhe thashe me vete:
eshte mergimi serish njesoj edhe ne keto vite ku jetojme neve, apo eshte me i zbutur per arsye se tani njerezit edhe mund te levizin kur kane dokumentat. ndersa dikur shkonin e humbnin kontakte per 20 vjet e me shume e nuk shihnin njeri te afert me sy.

eshte Meergimi gjithmone njesoj, me te njejten magnitude vuajtjeje apo ndryshon ne varesi te kushteve? [/qb]
Eshte me e lehte kur nuk degjon ndonjehere. Di per dy dasma shume te rendesishme qe i humba kete vere dhe i kam pike ne zemer. Me mire te mos e kisha ditur. Me mire kur shkon pas 10 vjetesh dhe gjithcka eshte mbaruar sesa kur mundesh e nuk e ben dot :cry:

D-J

Forumium maestatis

kallxo ku e ke

Ok, ok, I relinquish forever my one and only claim - the claim to fame. What good it is when it does not make you happy?

from now on I pronounce myself as “Deeply in Trouble” /pf/images/graemlins/laugh.gif

Magnituta e dhimbjes bears no comparison me mergimin e atehershem /pf/images/graemlins/laugh.gif

D-J

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb]
a doli gja puna a jo? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
asht tu dal asht tu dal

would you be brides's best firend or you rather swap places /pf/images/graemlins/laugh.gif ?

cka me ba mergimi sotcem asht full of choice

Dolores

Primus registratum

bobobob je nji piku llafazani ...as mergimi s ti paska pakesu llafet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Anana

Primus registratum

Pyetje interesante kjo e Helenes. Mire e ke Helena, kane ndryshuar kohet. Besoj se mergimi behet me i veshtire kur njerezit nuk integrohen.

Leqe une s'do ta quaja me mergim. Tashti me duket kjo fjale eshte zvendesuar me levizje te njerezve.

bebi

Primus registratum

:lol:

o diku, po m'duket sikur e ndryshove postimin ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

ndryshoje sa te dush e ne daç maskoje, i njejti prap se prap mbet /pf/images/graemlins/laugh.gif

pse me kaq siklet ti :rolleyes:

D-J

Forumium maestatis

formatin mi ndryshova jo postimin /pf/images/graemlins/laugh.gif

big time pressure /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

o mundoju sa te dush, njilloj se njilloj.
si u aja tuj ju kalxu pasqyren, po ju ë-ë, s'doni me u shikju n'te.

o asht ba me u paaaaaa!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

diku :wave:

Dolores

Primus registratum

demostrim ne menyre paqesore e /pf/images/graemlins/laugh.gif

crybaby_sign.gif

Princesha

Primus registratum

[qb] [qb]
[/qb]
asht tu dal asht tu dal

would you be brides's best firend or you rather swap places /pf/images/graemlins/laugh.gif ?

cka me ba mergimi sotcem asht full of choice [/qb][/QUOTE]

jo mir fort qe i jepke njerzve me zg'jedh, po tan puna varet te burri i nuses /pf/images/graemlins/smile.gif ...noshta ja vlen me swop places...noshta jo /pf/images/graemlins/wink.gif