Medal of Honor

Altaf

Primus registratum
Medal of Honor

E ka luajtur njeri on-line në LAN? Loja më e bukur për mua

A keni luajtur dhe Soldier of fortune? Ka 3 missione në Kosovë ku duhet të ndihmoshë UCK-në të mundi serbët, cool

Guest
Re: Medal of Honor

o TEO si mund te na e japesh se qenka interesante /pf/images/graemlins/laugh.gif

GuJack20

Primus registratum

Ne LAN e kam luajtur dhe eshte e bukur, megjithate CS vazhdon te jete njishi per mua.
Kur behet fjale per solitar mund te them qe i jap 9/10 pike te mundshme /pf/images/graemlins/smile.gif
Kam luajtur edhe SpearHead dhe eshte tulle fare.
Sapo mora dhe Breakthrough por skam pat mundesi akoma ta provoj, e ka provu njeri akoma???

Alanis

Primus registratum

U cmenda, kam ngel te nji vend qe s'po mund ta kaloj dot. Ka shume nazista dhe kam pak municione. :mad:

xhaxhi_eli

Primus registratum

:cry:
S'po gjej nje patch 1.11 per CD qe kam /pf/images/graemlins/frown.gif
Ato qe kane si Breakthrough si Spearhead jane vetem per US & UK
kam ngel si fukara ne rradhe me e shkariku po .. s'po nxjerr gje ne drite
Gjithsesi loja eshte e bukur. ja te shofim kto dy te tjerat tani /pf/images/graemlins/smile.gif

giulia

Primus registratum

Fillimisht postuar nga MoDeRaToRi TEO:
[qb] E kam une........kush e do te me njoftoje........ [/qb]
Teo nese ke mundesi mund te me dergosh soldier of fortune,pasi me pelqen shume e nuk gjej dot full game
Eshte fantastike fare. po pate dhe medal of honor do jete me mire akoma.
te faleminderit

reni

Primus registratum

Medal of honor eshte loja me e bukur multiplayer per mua ,,, kur isha ne vlore venim ne nje vend qe ishte me lan edhe loznim ,, grand fare une kam qene ne treshen me te mire te lojtareve atje /pf/images/graemlins/laugh.gif ,,,, ndersa per single player eshte shume e lehte ,,, zakonisht ne ato misionet me alarm une e hapja vete alarmin qe te vinin e tio vrisja :smash:

Altaf

Primus registratum

unë e kam mbaruar para 1 muajti Call of Duty, po ta luash, do ta hedhësh mohaa, nga ballkoni.

Altaf

Primus registratum

unë e kam mbaruar para 1 muajti Call of Duty, po ta luash, do ta hedhësh mohaa, nga ballkoni.

godfather

Primus registratum

call of duty, shume i bukur po mu duk se mbaroi shume shpejt, mu duk se kishte pak misione. nejse, ndoshta e kam gabim, pasi te njejtat misione mund ti luaje ne disa nivele.

per ata qe kane provuar MOH, a ja vlen barra qerane apo jo?

reni

Primus registratum

Prape se prapthi per mua mohaa eshte loje vetem per multiplayer se one player eshte shumi i lehte dhe nuk ka ndonje bukuri te vecante :rockband:

Altaf

Primus registratum

kush e luan Call of Duty në nivel më poshtë se veteran është tradhëtar frikacak dhe antishqiptar /pf/images/graemlins/tongue.gif

^_^

Primus registratum

E kush eshte qe po e luan Call of Duty ne nivel veterani ose nje nivel siper veteranit?

ta pelcasin ne lule te ballit sidomos ata me automatik, une i vras vetem me granate edhe ket te fundit e mbaj shume ne dore se po e hodha shpejt ma kthejne mbrapsh hehehehehe kopila mer kta gjermont :)

^_^

Primus registratum

Se harrova ta shkruaj me lart Call of Duty eshte shume e bukur si grafike por nuk e ka kurre routinen e MOH, MOH eshte me e mire ne singel player, si dhe me e gjate se COD, une per vete e mbarova per 3 dite Call of Duty, dhe te them te drejten do donja te vazhdonta nja 2 jave si loje shume shpejt mbaroi mu shuajt kurioziteti , nuk e kam luajtur akoma ne lan multiplayer po behemi gati ta provojme te shofim car do na dali?

Altaf

Primus registratum

HEY single player është vetëm për të mësuar me lujt. MULTIPLAYER!!!! këtu është gjithë esenca e lojnave. dëgjoni. një IP për serverin më të mirë CALL OF DUTY. 194.177.209.42 ka dhe weapon balance. dmth. një numër të kufizuar armësh, se po ishte ndryshe do të merrnin të gjithë StG dhe BAR.

shikoni dhe faqen e serverit http://194.177.209.42 aty do të gjeni patchin ta bëni lojën version 1.2 se serveri është në 1.2 version.

PS. Shikoni dhe seksionin ASIAN GIRLS e kam krijuar unë. /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif