ME RENDESI! Kosova ne BE me vitin 2008!!!

StepbyAlbania

Primus registratum
ME RENDESI! Kosova ne BE me vitin 2008!!!

Pershendetje gjitha andej ..

Ka dikush informacion, gjasma nje grup biznismenesh kosovar kane korruptuar ca qarqe te larta te KE-s qe kosova te futej ne BE kah viti 2008?! Biles kam degjuar, se ky spekulim ka lidhje gje me rastin e vrasjes se ministreshes se jashtme te suedis!! Kjo gje me eshte thene nga nje mik gjerman, i cili dukej te ishte mjaft i sinqerte ne lidhje me kete gje.

Mirepres ta diskutojm. Faleminderit!

TranofiljA

Primus registratum
Re: ME RENDESI! Kosova ne BE me vitin 2008!!!

Sa shpejt paska dale ky gjermani ke BE-ja.

Pyte njehere kur e merr Kosova Pavarsine???

bengu

Primus registratum

isha ne Kosove per ca dite. rruges shifje femije 4-10 vjec qe shisnin cigare. me qahej besom, kur e shifja ate mjerim te denje per penen e Migjenit. Mos u besoni prrallave, BE-ja eshte larg me vite drite, harroni se do i shifni dy zero njera pran tjetres ne vitin kur do ta festojme ate dite.

Kalofshi bukur!

zog

Primus registratum

futet ore si s'futet, po ta pati thon gjermani marroj puna, gjermonet se hane fjalen.

po puna eshte po ça pastaj, ja u fut. a thua futja do ti pengoje femijet te shesin cigare ? :rolleyes:

ps; kam frike se kosoves me shume kan me ja fut se me e fut. :idea:

RecurrentDream

Forumium praecox

Ketu tek "Ballkani" ka aq shume tema per t'u diskutuar saqe nuk me duket se ka vend per te folur mbi ca thashetheme qe ndonje miku yne gjerman na ka thene pasi ka konsumuar tre fuçi birre...

Pike e zeze... :smash:

StepbyAlbania

Primus registratum

Aman mor njerz si i merrni gjerat me tallje! Kjo nuk eshte thash - e - me - tha. Fjala nuk doli nga nje kalama - sepse s'dua te jap tashi detajet e mikut, sidoqofte, me duhet te theksoj se ai qe me tha per ate gje, eshte nje personalitet mjaft i njohur (sdu ta ngreh vehten tashi) e sikur t'ua thoja, sigurisht disa do ta njihnin!! Edhe dicka tjeter, mbase ju po e merrni kete gje mjaft pak serioze: Ne vitin 2001, kur isha ne londer, flitej per zgjerimin e BE-se derisa une isha i kyqur ne nje klub shkollar per administrim - mbeta pa fryme kur kuptova se ai qe drejtonte ate klub ishte Albanian (nga kosova), plus asaj ekzistone nje grup nga kosova, te cilet kishin krijuar lidhje mjaft te ngushta me ca klube zyrtare, te cilat merren me stragjegjish dhe politika per te ardhmen e evropes dhe zgjerimin e saj"

PS. Zog, se besoj qe kosovarve do ja futi dikush ..

PSS. Jini me serioz ju lutem!

*Plisi*

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Step by Albania:
[qb]
PS. Zog, se besoj qe kosovarve do ja futi dikush ..

[/qb]
Kosovaret ja kane fut veti ne zgjedhje ata qe ia dhan voten partis dhe kryetarit te saj sllavo-komunist dhe pro serb LDK-se dhe rugoves dhe Kosova vetem se bashku me serbin mundet te shkoi ne BE per ket po punoin autonomistat e LDK-se dhe kryetari i tare se di apo i vreni a jo.

StepbyAlbania

Primus registratum

Plisi,
Mfal, se me duhet te them se dukesh ni cik i pa gdhendur dhe nuk e jeton realitetin. Neve po flasim per dicka tjeter, e ti ja fut nga nje shkemb tjeter e del ne malet e rugoves. Ore, un po flisja per kete levizje sekrete.

Sidoqofte, krenohem qe kemi nje shqiptar si puna jote, e qe sna harrojn shqiptarin e shpellave.

rinigjon

Primus registratum

Krejt cka di tju them eshte se me ka ardhur te hunda keto diskutime "LDK", "rugova", "thaqi" etj. Duhet te mendojme me large, se kjo nuk eshte vetem pune individesh, e partish. Hyrja ne BE e Kosoves eshte nje nder gjerat me te bukura qe mundet ti ndodh Kosoves. Ne fund me nuk do te mundet Serbia te beje asgje, se Kosova eshte shtet dhe i pranuar nga gjithe bota.

*Plisi*

Primus registratum

Haaaaaaaaaaaaa
Valla bre burra kah e qoni kosoven ne BE ini Haaaaaaaaaaaaa

*Plisi*

Primus registratum

Qy qy po a nuk e futet Kosoven ne BE ende a?!
Une veq sa dola nga shpella dhe shpresova se do ta gjej Kosoven ne BE Hahaha

Florus

Forumium maestatis

[qb] nje grup biznismenesh kosovar kane korruptuar ca qarqe te larta te KE-s qe kosova te futej ne BE kah viti 2008?! [/qb]
:lol:
E forte kjo!

Shpresojme qe Kosova te marri pavaresine sa me shpejt /pf/images/graemlins/smile.gif

-MATTEO-

Primus registratum

Hihihihihi, hihihihihi me knaqe o plisi me ate posten tande. po lere popullin te mendoje sipas shkences se trurit te tij. po kur do hyja kosova ne BE o popull. Si po ja thote mendja ashtu. Na shqiptart e kena mendjen tek korrupsioni.Se ato shtetet e tjera si Qiproja apo Sllovenia me korrupsion u futen ne BE apo turqija nuk din me bo korrupsion me hy ne europe.
Ti plisi je i kosoves mesa kuptova une dhe tamam nga prishtina apo? edhe une pajtohem me ty.
Kosova do hyje ne europe po pas 2015 dhe jo me korrupsion sic po thoni. nga 2015 edhe shqiperija do hyje kur te plakemi dhe atehere nuk na duhet gja pastaj europa neve.

StepbyAlbania

Primus registratum

tallni by... ju, do e shifni edhe vet .. Kosova them une se jo vetem qe do e kaloj shqiprin ne cdo fushe zhvillimi, po edhe do jete me shpejt antare ne BE, e ne cfar forme do jete, na mbetet te shohim ...

Nuk po i njifshi mir kosovart ...

OROSHI

Primus registratum

[qb] tallni by... ju, do e shifni edhe vet .. Kosova them une se jo vetem qe do e kaloj shqiprin ne cdo fushe zhvillimi, po edhe do jete me shpejt antare ne BE, e ne cfar forme do jete, na mbetet te shohim ...

Nuk po i njifshi mir kosovart ... [/qb]
Amar,une kujtova qe Kosova nuk do perparonte me Rugoven si President??Paske ndrru mendim? /pf/images/graemlins/tongue.gif