Re: me ndihmoni pak mua?
o cuna e goca nuk kane faj hardware nese nuk hapet nje faqe ne int explorer, rasti me i keq eshte se microsoft eshte sorce i mbyllur edhe ku dreqin merret vesh car punon sistemi operativ me ie , pastaj truku me i madh eshte qe IE eshte pjese e pa ndare e sistemit operativ ne microsoft do s'do ti e ke brenda , idea ime eshte si ne fillim qe hardware nuk ka probleme deri sa te filloje te japi probleme edhe ne gjera te tjera , pra te shkepusi connection etj etj.
Nuk perjashtohet mundesi a ndonje tool si psh yahoo tool assistant , ose msn toolbar i cili eshte i llogaritur te bllogoje sasi te ndryshme popupesh , por qe shpesh resultojne ne gabime ne memorie mua me ka ndodhur shpesh biles me ndodh edhe sot dita qe kam errore nga internet explorer pikerisht per ket pune.
best Browser per mua eshte Netscape i cili mund te konsiderohet si nje browser me vete pa influencen e madhe te sistemit operativ.
Nuk ma do mendja qe telekomi te japi probleme ne x apo y faqe dhe ne te tjerat jo , megjithate cdo gje ndodh por nje gje eshte e sigurte qe faqet e internetit vijne tek ne nepermjet flowdata ne port 80 e cila eshte http port, nuk e besoj kurresesi qe ne port 80 e cila eshte porte publike te kete filtra te tille qe te ndalojne ket apo ate informacion ose te sjellin errore lokale ne kliente, eshte pak e cuditshme, pastaj po ta shikoni ate faqe ajo eshte nje php e cila eshte e pritshme qe ne kliente te ndryshem mund te sjelli errore te ndryshme por jo per faj te prioviderit.
Kjo nuk do te thote qe une mbroj dhe pelqej telekomin! Por errori mund te jete ne vend tjeter dhe i kalohet ose gjehet rehati duke i vene emrin error nga telekomi.