Me duhet .......

Juir

Forumium maestatis
Me duhet .......

Me duhet te bej download Dreamwaver ,dhe cuteftp, kam crack te tyre po pc mu ...... e nuk i kamme programet.Ku mund ti gjej?Na jepni ndonej sito.

P.S :pa pagese se jemi ca si holle.

Prodigychild01

Primus registratum
Re: Me duhet .......

Menyra me e mire per te gjetur software pirate eshte nepermjet njerezve. Pra mundohu te behesh shok me "computer nerds" Te them te drejten nuk ka software title qe nuk e kam te piratuar.

Versionin e plote te piratuar te Macromedia Dreamweaver MX (360$ vlere) e kam une. Po deshe te bej nje kopje edhe ta dergoj me poste ne Itali. Po do te duhet nja nje muaj kohe te te mberrije se tani jam me provime. Po deshe ma dergo adresen postare ne kete email shkuri@wku.edu edhe ta dergoj Dreamweaver.

Te fala
~iliri

Zeus

Primus registratum

Juir-o ta sjell lala ty ca halli ke mer!
Vetem se duhet te durosh pak sa te zgjidh ca mosmarreveshje te vockla fareeeeeeeeeee /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

jk

Primus registratum

Juir dhe te tjere

Per programe te ndryshme si Dreamweaver, etj, mund te shkoni tek www.bearshare.com . Pasi te shkarkoni BEARSHARE, instalojeni dhe pastaj i keni dyert e hapura. Mund te gjeni programe, muzike, filma etj.

Shpresoj qe kjo te ndihmoj.
JK

jk

Primus registratum

Nje shtese te vogel, me BearShare mund te gjeni edhe te famshmin Win XP Pro ose Office XP dhe jane falas /pf/images/graemlins/smile.gif .

JK

engjelli

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga jk:
[qb]Juir dhe te tjere

Per programe te ndryshme si Dreamweaver, etj, mund te shkoni tek www.bearshare.com . Pasi te shkarkoni BEARSHARE, instalojeni dhe pastaj i keni dyert e hapura. Mund te gjeni programe, muzike, filma etj.

Shpresoj qe kjo te ndihmoj.
JK[/qb]
heyyy
kam instaluar bearshare pro 4.1 dhe.. me duhet kod qe ta hap.. si tja bej??? /pf/images/graemlins/frown.gif

Body

Primus registratum

Me qe paske crak per dreamwaver mundesh me marr demon ne macromedia dhe pastaj crako dhe ja e ke full version. Krejte lehte !!!!

engjelli

Forumium praecox

hey cuna... me duhet shpejt nje java applet ose Java Virtual Machine per te hapur lojrat e Yahoo Games /pf/images/graemlins/laugh.gif
help.gif

POMPACIU

Forumium praecox

Aktivizim i JAVA ne lundruesin NETSCAPE.

javaenable.gif

{ps: figura nuk ka nevoje per shpjegim)

Per Lundruesin EXPLORER.

Zgjidh TOOLS > INTERNET OPTIONS > kliko tek SECURITY dhe ndryshoje nivelin ne MEDIUM (nivel i cili pranon aplikimin e ACTIVE X dhe JAVA APPLET's).

engjelli

Forumium praecox

hey... une kam internet explorer 6
dhe... spe e gjej ate qe thua ti...
domethene ska java applet aty tek medium (tek asnjera nga ato)