Mbi 400 Albume mp3 shqip www.dati.ch

Fatonb

Primus registratum
Mbi 400 Albume mp3 shqip www.dati.ch

ja nje faqe www.dati.ch server i vetem shqiptar i muzikes free download mp3 mbi 400 albume me te rejat

PS: duhet te regjistroheni qe te shkarkoni muzike shqip
arsyeja e regjstrimit eshte qe mos te keqperdoret linqet dhe mos te perdoret ne faqe tjera ne internet

Fatonb

dirty vegas

Primus registratum
Re: Mbi 400 Albume mp3 shqip www.dati.ch

mos ja fusni kot se s'ka si Kozma Dushi!!

..eja o shoky yn te kemi pritur..la la lalalala la la lalala. /pf/images/graemlins/wink.gif (po boj ne synin si Kozmai)

Elsi

Forumium praecox

Pusho ti unclefucker se s'merr vesh /pf/images/graemlins/tongue.gif
Sidoqofte kjo faqja nuk hapet... /pf/images/graemlins/frown.gif

Antionline

Primus registratum

kurse une do thoja 400 Albume nuk i gjen dot as ne arkivat e muzikes shqiptare, e jo me ne nje faqe interneti. lmao

renea

Primus registratum

99.99 perqind e faqeve shqipatre qe jane paraqitur ketu nuk punojne ose emrat e tyre jane marre nga dikush tjeter pffffffff

Elsi

Forumium praecox

Punoka punoka, vetem heren e pare eshte e veshtire te hapet faqja, por pastaj heret ne vazhdim hapet shume shpejt, dhe ka goxha muzike...
Hajt pra, shnet e t'mira

Sulo_Kapedani

Primus registratum

O Faton vllai.
Mbreme u futa kurse sot me nxjer sikur kam futur passwordin gabim. Hapa llogari te re por e njejta gje dmth ska te beje paswordi. Mos e ke bo me pare futjen? e?

Shendet e te mira
RReBeLii

Sulo_Kapedani

Primus registratum

Faton me del ky mesazh :
" GABIM - Ndalohet hyrja...

Kërkesa e juaj nuk lejohet! Nëse jeni duke përdorur ndonjë platform për identifikim, atëherë identifikohuni përsëri pasi që si duket i ka kaluar afati kyqjes suaj!

"

Fatonb

Primus registratum

regjistrimi eshte vetem kunder keqperdorimit te linqeve qe mos te perdoren ne faqet tjera /pf/images/graemlins/smile.gif

harrova nese keni FIREWALL apo norton security duhet ti ndalni :S

dimir

Forumium praecox

nuk behen download apo ka ndonje menyre se keshtu online me kete internet qe kemi ne nuk behet gje.

a1

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

PS: duhet te regjistroheni qe te shkarkoni muzike shqip
arsyeja e regjstrimit eshte qe mos te keqperdoret linqet dhe mos te perdoret ne faqe tjera ne internet

Fatonb

[/ QUOTE ]

Pse ke blere te drejten per te dhuruar muzike ti !!??

Keqperdoren linket thot /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

nejse

mausi

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
nuk behen download apo ka ndonje menyre se keshtu online me kete internet qe kemi ne nuk behet gje.

[/ QUOTE ]

As un nuk i bej dot vetem se degjohen po regjistrimi si behet atje se nuk arrij te regjistrohem dot ndoshta e ka nga kjo qe nuk shkarkohen kenget ndoshta duhet te jesh i regjistruar.

Enndrii Jonuzi

Primus registratum
tung un jam i ri ne kete faqe kam degjuar se kjo faqe eshte per te donwalduar muzik shqip po nuk po di me donwaldu ju lutem me lajmeroni nese kjo faqe eshte me donwaldu muzik me tregoni nese eshte per te donwalduar nese po me tregoni si duhet
pres pergjigje plz :D

Hank

Valoris scriptorum
tung un jam i ri ne kete faqe kam degjuar se kjo faqe eshte per te donwalduar muzik shqip po nuk po di me donwaldu ju lutem me lajmeroni nese kjo faqe eshte me donwaldu muzik me tregoni nese eshte per te donwalduar nese po me tregoni si duhet
pres pergjigje plz :D
POstimi i pare eshte bere qe ne 2004. Keshtuqe gjate kesaj kohe mund te jete fshire si faqe.