Matura 1997

Pipi

Primus registratum
Matura 1997

Pershndetje te taneve.
Per mu do kishte kene shume deshire te isha edhe nje here bashke me te tane ato qe 1997 i ka gjete ne vitin e katert, ulur ne Bankat e Gjimnazit "28 Nendori". Ndoshta do ishte fillimi i nje TAKIMI PAS VITESH.

:rockband:

terepervetezotipertegjith

Primus registratum
Re: Matura 1997

pipi
je ne terezi ti mer ne 97 kush e ka pas mendjen ne shkolle more gjithkush ruante ****** e vet ne ato kohra qe kan qene ca hap kshu temash me qafsh /pf/images/graemlins/blush.gif

Pipi

Primus registratum

per HIGHLANDERSS - 1997 ka qene ashtu sic thu ti, por kjo s'ka fare lidhje me temen qe hap une. :cool:

Joy

Primus registratum

Ja fute kot Highlanderss...
Edhe une bashkohem me mendimin e pipi
Matura 97 njish

Pipi

Primus registratum

Po ku jeni mor njerez ?????????????? Paskan humbe 25 vjecaret shkodrane keshtu??????? Nejse prape si shpirt jemi.

ilir25

Primus registratum

Ku jeni kaher, me na mbledh ne te matures se terrorit.
Un e kam ken ne mature ne gjimnazin "Oso Kuka" ne vitin '97.
:rockband:

Joy

Primus registratum

sikur tu takonim edhe njehere ne te matures 97 keq nuk do te ishte se na e moren ne qaf vitin tone.... me ato dyfeke.... :cry:

Pipi

Primus registratum

une edhe mund te njof nga matura '99 por ketu kisha vetem qejf me mbledhe shoqnine e brezit tim edhe ndaj e hapa si teme.

vllaznia 2001

Primus registratum

Kurse un nuk mujta me e maru maturen se me priti gomonja me ardh ne ket pusht vendit megjithse nuk kam ken i 97 por 99.

joni79

Primus registratum

matura 97,"28 nentori" megjithese nuk arrita me e maru
pershendetje te gjitheve

acid

Forumium praecox

hehehehe o jono qeke dorzu ne fund e /pf/images/graemlins/laugh.gif Une jam maturant i 97 ku do thoni ju ?! po ja e kam filluar ne 28 nentori dhe pas " nderprerjes " kalova nga Oso Kuka. skam qen kurre qefli ose dashamires i shkolles edhe se po marr se shpejti dipllomen (ekonomi turizem ne itali) dhe i diplomuar ne bio-kimi (luigj gurakuqi) :wink:
Por kujtimet mes shoqerise jane ato me te bukurat dhe me te paharrueshmet. Hajt ishalla po na del ndonji e njoftun se edhe po fejohena hahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahaah