Malware Thread

Al-Punk

Still here
NEse keni pare nje screen te kuq nga Google ne castin qe hapni forumin sot, per nje rrezik infektimi, ju lutem mos u shqetesoni.
Behej fjale per nje imazh te vendosur ne nje artikull te caktuar, dhe imazhi vinte nga nje domain i infektuar. I gjithe artikulli eshte fshire dhe Google eshte njoftuar per te larguar ate njoftimin per rrezik ne vizitimin e faqes.
 
Top