Macromedia 12 in 1 CD

GuJack20

Primus registratum
Macromedia 12 in 1 CD

Me dukej interesant ndaj e shkarkova.
Si perhere eshte disponibel per çunat e forumit. /pf/images/graemlins/smile.gif

12in1.jpg

andu

Primus registratum
Re: Macromedia 12 in 1 CD

Gjiba eshte vlera e CD dhe dergimit nese je larg...domethene vlera e postes se me thene te drejten i kane ngrejt nga pak çmimet... /pf/images/graemlins/frown.gif

Guest

miredita,

do t'ju falenderoja shume po te jepnit nje kopje te kesaj permbledhje.

@+

Burim

Primus registratum

Te njejten CD e kam blerë para 2-3 javësh këtu në Tetovë. Do te ishte mire sikur ne kete koleksion te ishte Dreamweaver MX, s'e di pse e kane lene versionin 4.

GuJack me cfare cmimi mund te blihet andej kah ju nje CD e ketille?

GuJack20

Primus registratum

Meqenese vura re se mungonte Fireworks MX atehere e vendosa ne CD. Ndryshime ne menu nuk beja dot por nese keni cd ne dore (dhe keni kopjen nga une) mund te gjeni fireworks MX tek setupfireworks MX. Enjoy.

kete post e kisha shkruajtur mbreme ketu por s'e di pse spaska dale.

Burim. Nuk e di sa mund te shitet ketu nje cd e tille...çmimi qe di une eshte tek rreth 6500 Lek te vjetra (650 te reja).

voodoo

Primus registratum

po ti gjej nja 600 MB hapesire dhe bej UPLOAD keshtu qe ai qe do e download + kafen per mundimin e ke hak kur te te takojme ne shqiper /pf/images/graemlins/smile.gif

Eri

Primus registratum

GuJack !
Pasi arrita ti fus numrin serial Multisimit nuk po arrij ti gjej kodin.Ky kod qeka me vete nga numri serial. Tek folderi 'crack' ishte nje file qe gjeneronte nje code por nuk e tregonte se si dhe mbas ekzekutimit te multisimit me thoshte qe me kane ngelur vetem 15 dite kohe. Nqs je ne dijeni te kesaj te lutem me thuaj se si i behet hallit.

Gjithe te mirat

Eri

GuJack20

Primus registratum

Lal...aty ke direktoria crack ke edhe nje file tjeter ku spjegohet e gjitha procedura e regjistrimit me ane te numrit te gjeneruar...lexoje me kujdes eshte ne anglisht...

engjelli

Forumium praecox

une kam Macromedia Studio MX
qe ka Fireworks mx, flash mx, dreamwaver mx, existions manager, dhe free hand 10

do me pelqente ti kisha ato te tjerat /pf/images/graemlins/smile.gif

Eri

Primus registratum

GuJack...

Rrofsh. Si gjithmon i gatshem per ndihme :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
:rockband: :rockband:

Eri

Primus registratum

GuJack...
E lexova ate filen dhe me te thene te drejten nuk e kuptova dhe nuk arrita dot ta gjeneroja codin. te lutem vllai beje nje prove dhe ma thuaj proceduren shqip /pf/images/graemlins/laugh.gif se anglisht sarrita me e kuptuar.

Flm in advance

disku

UNI

Fillimisht postuar nga Static - Y:
[qb] GuJack...
E lexova ate filen dhe me te thene te drejten nuk e kuptova dhe nuk arrita dot ta gjeneroja codin. te lutem vllai beje nje prove dhe ma thuaj proceduren shqip /pf/images/graemlins/laugh.gif se anglisht sarrita me e kuptuar.

Flm in advance [/qb]
amon kur ke morr na iher vesh ti qe morresh sot...hic mos ja sqaroni ti plasi trut vet se na flliqi fisin...pupupupu si mer zullap sbone dot gjo vetem...

kutabale

Primus registratum

ne qoftese doni te shkarakoni Dreamweaver MX dhe Fireworks MX shkoni tek macromedia softwares . nuk kane nevoje per crack.

PS if you guys need crack i dont have any i am clean i sell just coke.

Eri

Primus registratum

GuJack 20
te lutem a ka mundesi te me tregosh menyren shqip...sepse anglisht nuk po e mor vesh se cfare po do me thone...per instalimin e Muslitisimit... per ceshtjen e gjenerimit te krekut.

Pershendetje

TEO

Primus registratum

Gujack ku rri tani ca vendi te mbaroj download per kete?

Eri

Primus registratum

GuJack...
E di qe jam bere i merzitshem...po lale lexoje dhe me ndihmo pak ne kuptimin e atij files read me te Multisimit...se me duhet ai program...

S.