Lojrat qe ju kane ngelur ne mendje

Laidi

Primus registratum
Lojrat qe ju kane ngelur ne mendje

Ketu mund shkruani per lojrat qe ju kane bere me shume pershtypje ose per ato qe juve mendoni qe jane
te bukura.

Anana

Primus registratum
Re: Lojrat qe ju kane ngelur ne mendje

Une loz cfare te me dali perpara vetem loje te jete. Po me mbahet mend ka pas qene ca videogames ne Shqiperi me 40 lojra qe u thyheshin dorezat. Eh c'vere e arte qe ajo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ose kur loznim portash. Une e thaja ate lojen. Ose botash. Gjithe ate pasuri. Ke syllambyllsi i rashe nje here murit me koke keq fare qe te arrija e para. Me dolen xixa syte /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tani loz bowling, bilardo (po s'jam gje), me top/a ose thjesht shkoj te ndonji games arcade edhe loz derisa te me mbarojne leket. Tani s'me kane mbet leke kshuqe nuk loz. Kjo eshte e keqja te jesh i rritur. Edhe me loz duhen lek.

Redis

Forumium praecox

house of the dead 1
- || - - || - 2
- || - - || - 3
I kam kryer .... !!

Redis

Forumium praecox

alb%20cs.JPG

Thamina

Papirus rex
Spara mbaj mend te me ket ngelur gje ne mendje,sepse akoma luaj e perdor lojra...edhe pse tani per adult.
hmm si I kan pas then rrasavi me sa kujtoj me ca viza ne toke tip kutiash e me nje rras guri ...qe tu donte te rrije ne nje kembe gjithe kohes...lol

Aki

Paint It Black
Eshte nje seri e lojerave te Mystery case files, hidden object/adventure games, nga Escape from ravenhearst, Dire Grove e 13th skull qe i kam dashur shume

gurax

Pan ignoramus
24743_front.jpg

Viza diagonale ne mes, eshte kufiri midis dy copave te kutise. Gjysma siper futej *brenda* pjeses poshte, hapej duke e terhequr per lart, dhe kur sa me shume hapej kutia aq me shume pjese te bardhe poshte 'fraktures' shfaqej dhe te dukej sikur dicka po shndriste perhere e me fort ngaqe ekspozohej kartoni poshte dhe i mbuluar ne gjendje normale.
C'kohe!

• Like
Reactions: Aki