Loje per PS2 me misione ne Shqiperi.

TEO

Primus registratum
Loje per PS2 me misione ne Shqiperi.

Loja SOCOM II per PS2 ka tani misione ne shqiperi. Eshte 3rd person shooter shume nice.
Pra nqs doni te luftoni me bunkera hidhini nje sy.

Code:
   [url]http://www.gamers.com/i/pics/1469300.jpg[/url] 
   [url]http://www.gamers.com/i/pics/1469230.jpg[/url]  
   [url]http://www.gamers.com/i/pics/1376160.jpg[/url]  
   [url]http://www.gamers.com/i/pics/1376070.jpg[/url] 

Hapni faqe te re dhe beni paste links lart.
Ose shkoni tek adresa:
SOCOM II
tek NAVIGATION shko tek INTEL STATION pastaj tek SCREENSHOTS
del Harta zgjidh ALBANIA.

lojaxhiu

Primus registratum
Re: Loje per PS2 me misione ne Shqiperi.

O sa bukur, o sa mire, shyqyr qe na doli dhe Shqiperia ne nje loje i her. Po a e din se ku ne shqiperi eshte ajo harta.

TEO

Primus registratum

JO nuk e thone asnjeri ku ne shqiperi. por ama thone keto info:

Primary Objective:
Operation: Rapid Kill
Recon a terrorist held village and demolish two sets of terrorist supplies. Infiltrate and secure the terrorist headquarters. Neutralize the leaders of the black market organization.

Country Stats:

Government Stats = Emerging Democracy
Population = 3,582,205
Temperature Range = 75 to 95
Humidity = median 13 percent
Terrain = Mostly mountains and hills; small plains along coast
Exports = 340 million f.o.b.
Imports = 1.5 billion f.o.b.

Redis

Forumium praecox

pamje te bukura sidomos ajo me ate shtepin dhe malin mbrapa... Por me vjen keq se jemi terrorista neve... :rolleyes:

TEO

Primus registratum

E pashe lojen. Ishte gallate, flasin shqip ata terroristat.

aspahiual

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEO:
[qb] E pashe lojen. Ishte gallate, flasin shqip ata terroristat. [/qb]
me gjithe mend qe flisnin shqip?Shqip shanin,jo per gje po e kemi zakon me shajt ne:)

TEO

Primus registratum

Ngjarja si fillim zhvillohej ne Elbasan, ne nje embeltore. Eshte fiks fare sa fillon loja CGI i pare qe ka. Per voice actors kane marre ca a kosovare a nga zona te thella te veriut te shqiperise por prape i kupton ca thone. Njeri e kishte emrin Pashko tjetri e harrova si e kishte. S'kisha shume kohe ta luaja keshtuqe s'pashe ndonje movie tjeter. Kur luajta pak online mund te zgjidhje anen e terroristave ose amerikoneve dhe une kuptohet qe zgjodha shqipot se amerikonet duhen vrare /pf/images/graemlins/laugh.gif Vetem nje fjale degjoja ama sa here qe hidhja ndonje bombe bertisja "Bombeeeeeee" Ene kaq

UnHappy

Primus registratum

Loja duket fenomenale edhe pse ende nuk e kam provuar, une per vete qmendem pas NAVY seals... prandaj gjithsesi me duhet ta blej kete loj.

Duhet te jemi te gezuar qe Shqiperia eshte futur ne PS loje... nuk ka lidhje ne eshte si terrorista apo jo, fundja kjo eshte LOJE

Sakendemo

Primus registratum

S'kam dëgjuar ndonjëherë që Shqiptaret t'a flasin anglishten si ai "Shqiptari" që të jep informacion (më duket më shumë si Rus a si Amerikan që shtin theksin). Nejse, unë kam vetëm demon e Socom II sepse jam në 56k.

hurricane

Primus registratum

Ej a ka njeri ndonje link ku mund te shkarkoj SOCOM II?????? Ju lutem me ndihmoni se ketu ne shqiperi nuk eshte as ne shitje

Terror_corp

Primus registratum

wow shyqyr qe doli nje loje e ambientuar ne shqiperi por edhe flight simulator 2002 e ka kete carateristic :goofy:

Terror_corp

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Terror_corp:
[qb] wow shyqyr qe doli nje loje e ambientuar ne shqiperi por edhe flight simulator 2002 e ka kete carateristic :goofy: [/qb]
shko ke www.e-bay.com aty i ke te gytha ose per e do pa lek shkarkò e-mule ose kazaa :cool: