Limitoni bugjetin ditor, targetoni shtetin

Albforumi

Primus registratum
Limitoni bugjetin ditor, targetoni shtetin

Të nderuar reklamues dhe bashkëpunëtor, më në fund kemi dhe disa nga opcionet e kërkuara nga ana juaj. Tani e tutje ju mund të limitoni shpenzimet ditore për secilen reklamë të publikuar, ju gjithashtu do të mund të caktoni se në cilat shtete dëshironi të shfaqet reklama juaj.</p>

Për të caktuar se në cilat shtete dëshironi të shfaqet reklama juaj ekzistuese, ju lutemi navigoni tek:</p>

Menagjo reklamat &gt;&gt; Menagjo reklamat tekstuale apo Menagjo reklamat grafike (banerat)</p>

pastaj tek secila reklamë do të gjeni linkun: Shtetet ku shfaqet reklama (shikoni foton)</p>

menagjo-reklamat-shtetet-e-zgjedhura.png
</p>

klikoni mbi atë link dhe do ju hapët një dritare e re, ku ju mund të zgjedhni shtetet se ku dëshironi të shfaqët reklama juaj.</p>

reklamat-shtetet-e-zgjedhura.png
</p>

Në rastin tonë, ne kemi zgjedhur që reklama e zgjedhur të shfaqet në Shqipëri dhe Kosovë, kjo do të thotë se vizitorët e shteteve tjera nuk do të mund të shohin dhe as të klikojnë mbi reklamën tuaj.</p>

Nëse dëshironi që reklama juaj të shfaqet në të gjitha shtetet, mjafton që në kolonën e djathtë (tek: shtetet e zgjedhura), të mos jetë asnjë shtet i listuar.</p>

Përveq këtyre opcioneve të lartëcekura, disa avancime të tjera janë bërë në sistem, siq janë: inerfejs më i mirë dhe më lehtë i shfrytëzueshëm, statistika grafike dhe më të detalizuara si dhe shumë opcione tjera.</p>
<p style="text-align: center">
statistikat-grafike.png
</p>
<p style="text-align: left">Jeni të lutur që nese gjeni ndonjë gabim eventual në sistem, ju lutemi na njoftoni, gjithashtu mirëpresim të gjitha sugjerimet, këshillat dhe vërejtjet tuaja.</p>

Per me shume artikuj te ngjashem vizitoni: http://kosoft.blog.al/?p=10