Lidhje komode!!!

Ema

Goddes
Lidhje komode!!!

Nuk e kam menduar ndonjehere dashurine si komoditet,rehatllek apo mbeshtetje.
Por kohet e fundit argumenti vjen e rivjen para meje,me njerez te ndryshem,me pikepamje te ndryshme...

" Trendafilat jane ne vazo,plot 6 dyzina,te kuq,pasonale si ja do zakoni dhe pa bilete"

Mendo nje here te vetme se mund te ishte ai djali i portes ngjitur,ai qe vinte re cdo ndryshim tendin deri te viza e flokeve,nuancat e te kuqes mes tyre,apo kepucet e reja duke fluturuar neper shkalle.

Pa dhuratat mbi shtrat,te mbeshtjella bukur dhe me shije.Kush e di sa ka kushtuar vec letra me varak-mendoi!

...Nuk eshte as ceshtje ekonomike,as nuk paska rendesi kush paguan darkat,as kush blem mga nje dhurate ne dite duke gjetur arsye koti.Ja mjellmen e porcelanit e kishe fshehur pas xhupit ti,kenget e fundit te CD e kishe lene kasten per te kuptuar...

Ti me kujton gjithnje,me kujton me mendje,me kujton me zemer.Ti me mbron kur me shajne neper cepa,me mbeshtet edhe kur nuk kam fare te drejte.Ti mund te ishe ai i duhuri,po as kete here nuk munda,jo!

Sa here ke takuar dike te tille?
Me siguri po aq here sa ke patur sigurine se ai mund te ishte ai i duhuri,se vec po ta dashuroje pakez gjithcka do ishte e thjeshte.
Njerezit si ti i shoh me te dashurat ne krah,hedhin syte tek me i bukuri i rruges,pershendesin me ze te larte dhe koken e levizin sa para pas per te treguar tufen e mrekullueshme te flokeve me te clat ti krenohesh.E pashe ate qe dilte me ty te shtunave,hipte shpengueshem ne makinen tende fringo,bente si histerike para tufes se luleve dhe dhurata qe kushtonin...Ishte kjo ajo qe kerkoje?Lidhje komode?

Kush do me doje me fort se ti?

...To b continued...

TDSH

Primus registratum
Re: Lidhje komode!!!

Kot nuk thone qe bota rrotullohet, e ne qofte se une isha ne piken e caktuar x kohe me pare, tani shikoj ate te jete ne po ate pike, nderkaq qe une kam levizur ne pozicionin e tij te dikurshem...Cuditerisht eshte ai qe tani vuan mungesen time, nderkaq qe une larguar per 10 dite nuk ndjeva mungesen qe mendonja apo parashikonja se do ndjenja...Te jete kjo ajo cfare Ema quan dashuri sipas komoditetit, apo thjeshte ironija e fatit qe tani po ben ate te provoje magnituden e dashurise sime dhe mungesat e mija qe kurre smi kuptonte...

Tani qe shikoj se ne vater ka mbetur vetem hiri i nje zjari te madh, ndihem krejtesisht e zhveshur apo e braktisur nga intensiteti i ndjenjave qe me mbizoteronte kohe me pare. Dicka kalimtare? Se di...me mbetet thjeshte te uroj se eshte vertet e tille. Gjithsesi urrej veten kur ai me shtrin ne shtrat e fillon te me perrallisi per cudite e dashurise, dhe pasi habitem qe vetem tani ka filluar ti zbuloje mendja me sorollatet neper te tjera shtigje...

Danae

Primus registratum

mendja ime sorollatet neper shtigje...
shprehje e bukur. /pf/images/graemlins/smile.gif

Ema

Goddes

...tani po kuptoj pse s'paska hec kjo tema /pf/images/graemlins/smile.gif

Edi :wub:

Ema

Goddes

Jo shpirt,une kam folur me TI ne gjithe ligjeraten...

Persa i perket Glorias dhe kockave te saj te mbushura ...
po pret agimin...

Dolores

Primus registratum

Nqs dashuria s eshte as komoditet as rehatllek athere cfare dreqin eshte??......

Sentimentalet kane gjithmone idete e gabuara per dashurine ndaj dhe zhgenjehen teper shpesh nga dashuria :rockband:

Rambla

Primus registratum

I bie keshtu qe te mos jemi idealist (per aq sa sforcohem mbetem perhere pak e tille).

atehere gocat nuk duhen lene te lexojne libra, ti quajme "romantik" ,(edhe pse sjane vetem te tille ) se kur te rriten do u zhgenjekan te gjitha nga dashuria /pf/images/graemlins/laugh.gif .. :shrug: .

alinos

Forumium maestatis

vajzat i krijojne libra te tille edhe pa lexuar mi zemer!
that's the fcukin' problem :shrug:

Kordelja

Valoris scriptorum

Lidhjet jo-komode jane dashurite e keqia, problematike, te papergjigjura, te mefshta, pa te ardhme, te lodhshme me pak fjale. Nje dashuri e pergjigjur deri diku e papritur eshte ajo qe e cel buzen per nje buzeqeshje te plote ku edhe syte qeshin se qesh shpirti i qetesuar ngase ka gjetur gjysmen e dyte qe Sokrati thote diku ne shkresat e tij qe nje zot e di si mberriten deri tek ne. Mbase nga ndonje dashuri komode per mencuri...Ia vlejti!

Ema

Goddes

Ok...e dini cfare.
Une vete kam qene tip qe urreja taktikat.Dmth thoja:po si ja ben nje femer te beje dicka vetem per te arritur qellimin qe ka,ose si ja ben te arrish gjithnje ate qe do ne menyre "te pandershme".
Po nese taktika quhen,ok ti me shkruan pas tre ditesh une te shkruaj pas nje jave,di qe sot per sot eshte menyra e vetme per tu vetetuteluar,per te mos u iluzionuar,per te mos hapur gjoksin te pamundures dhe te vuash...per veten,jo per tjetrin,per veten...

Kordelja

Valoris scriptorum

Nuk di ne do ish me mire te shkonim ne pazar me liste ne dore me kerkesa-permasa sic bejme per perdet apo mobiljet qe i vijne per shtat nje hapesire...e dua dashurine kaq te gjate, aq te gjere, kaq te larte e aq te trashe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif LOL

Mire do ish!

P.s. e kuptoj shume mire qe komoditeti s'ka lidhje me fjalen dashuri, por nuk arrij te gjej asnje shembull kur ky kontekst te merra permasa te barabarta, dashuri komode eshte e njeanshme, te do ai ndaj ben cdo gje per ty, ti shijon frytet e gjuetise tende te shenuar mire.