Rrapatushja
Nelk@
Lepuri? Ndonje recete te hatashme?
Me duket se titulli flet vete /pf/images/graemlins/smile.gif , keni ndonje ide?
Me duket se titulli flet vete /pf/images/graemlins/smile.gif , keni ndonje ide?
O Kordele po ashtu i bie mos me ngrone fare.Se lepuri gjynaf po edhe qingji dhe viçi gjithashtu, dhe kushedi sa mund te shkoj lista e gjate.Nuk e besoj qe ti nuk ha mish qingji(qingjushi) sepse i gjalle ai eshte "cute".Keshtu na ngelet te hame vetem mish kau,gomari dhe derri.Keta po e meritojne te hahen, sepse pamje e jashtme e tyre e lejon kete gje.Fillimisht postuar nga PiNk-MaGGiT:
[qb] Oh My GOOOOOD....how can you eat a cute bunny??? /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Me gjithe qejf Edda dhe thnx per ftesen. :kiss:Fillimisht postuar nga edda:
[qb] Merr Ryanair dhe ec se t'ftoj per dreke: kam byrek me peta te pjekura dhe meqe po te ftoj ty po bej edhe lepurin me ullinjte. Ti piace il mio menù?? :wave: [/qb]
Une te ha ty, jo me lepurin me kujtohet njehere ne adoleshence provova te behesha vegjetarjane, mirepo pa piken e ngushellimit nga ata te shtepise qe i vinin flaken grill-it dhe piqnin llokma mishi cdo buzembremje. Per ta shtuar insultimin kishin gjetur edhe nje ferme ku shkonin dhe zgjidhnin vicin qe ju mbushte syrin, dhe e benin "deshmor" ne moment. Rezistova por ehe...Fillimisht postuar nga SELENA:
[qb] si sju vjen gjynah iher qe hani lepuj aiiiiiiiiii gjynah [/qb]
Fillimisht postuar nga NeLk@:<br />[qb]:lol:]Une te ha ty, jo me lepurin [/qb]
Fillimisht postuar nga 'Mistreci':
[qb]Me gjithe qejf Edda dhe thnx per ftesen. :kiss:Fillimisht postuar nga edda:
[qb] Merr Ryanair dhe ec se t'ftoj per dreke: kam byrek me peta te pjekura dhe meqe po te ftoj ty po bej edhe lepurin me ullinjte. Ti piace il mio menù?? :wave: [/qb]
Ndersa fraza "Ti piaçe ...." me duket shume provokuese......per stomakun tim kuptohet,tani qe po shkruaj,imagjinoj tavolinen me byrekun me peta ,me mishin e lepurit .. mmmmm.... veren dhe camemberin e sjell une dhe /pf/images/graemlins/smile.gif ...........eh.
Çohu mistrec se boll u jargavite para kompjuterit dhe bo nji veze se t'iku stomaku vendit.
:wave: [/qb]