pyetje interesante kjo e jotja.Fillimisht postuar nga Raper:
[qb] per cfare te duhet laptopi [/qb]
Te duket bukurosh ty ai me /pf/images/graemlins/laugh.gif , shif kete photoFillimisht postuar nga AMD:
[qb] Per ket bukuroshen 13.3" TFT e ke fjalen?
[/qb]
do e provoj vetem nese me siguron se s'i ndodh gje!!!Fillimisht postuar nga Mr^AMD:
[qb] shiko shkunde njehere fort se ku i dihet.
pa tallje e kam [/qb]
me keq nuk behet per kete te jesh e sigurte kurse per sa i perket asaj kartes se kreditit :cry: student fukara.Ne shyqyr qe kemi leke per t henger nje pjate fasule kjo thote karte krediti.Fillimisht postuar nga babyangel:
[qb]do e provoj vetem nese me siguron se s'i ndodh gje!!!Fillimisht postuar nga Mr^AMD:
pa tallje e kam [/qb]
me shkrim ate sigurimin e me nr karte krediti madje!
per rimbursim! [/qb]
po njate hall jam tu pase edhe une se nuk kam karte krediti me ble tjetrin ba me ik per ... ky!!Fillimisht postuar nga Mr^AMD:
[qb]me keq nuk behet per kete te jesh e sigurte kurse per sa i perket asaj kartes se kreditit :cry: student fukara.Ne shyqyr qe kemi leke per t henger nje pjate fasule kjo thote karte krediti.Fillimisht postuar nga babyangel:
[qb]do e provoj vetem nese me siguron se s'i ndodh gje!!!Fillimisht postuar nga Mr^AMD:
pa tallje e kam [/qb]
per rimbursim! [/qb]
Pervoje pervoje njeher se ku i dihet [/qb]
Per t'shkund nuk e ke shkund he?Fillimisht postuar nga babyangel:
[qb]po njate hall jam tu pase edhe une se nuk kam karte krediti me ble tjetrin ba me ik per ... ky!!Fillimisht postuar nga Mr^AMD:
[qb]me keq nuk behet per kete te jesh e sigurte kurse per sa i perket asaj kartes se kreditit :cry: student fukara.Ne shyqyr qe kemi leke per t henger nje pjate fasule kjo thote karte krediti.Fillimisht postuar nga babyangel:
pa tallje e kam [/qb]
per rimbursim! [/qb]
urime ne studime! [/qb]
ishalla m'ban edhe nja 5 muaj se manej s'po m'duhet gja ma po jua la ktyne knej(pse asht i prishun) /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Mr^AMD:
[qb]Per t'shkund nuk e ke shkund he?Fillimisht postuar nga babyangel:
[qb]po njate hall jam tu pase edhe une se nuk kam karte krediti me ble tjetrin ba me ik per ... ky!!Fillimisht postuar nga Mr^AMD:
pa tallje e kam [/qb]
per rimbursim! [/qb]
urime ne studime! [/qb]
Degjo nqs ekrani ka filluar te errsohet puna eshte shume keq.
Pervo ta riparosh po prap se prap e njejta gje do filloje pas 2 muajve.
Kam pasur nje monitor Belinea 15" dhe e njejta gje sikur me laptopin tend.E hapa nga mbrapa se ka aty mbrapa nje burme (kontrasti)dhe e shtova por kaloi nje muaj dhe e vija re qe dita dites fillonte e kthehej ne gjendjen e meparshme.
Keshtu qe pervo ta riparosh dhe hiqe menjehere. [/qb]
Care komande ishte kjo fn+F3 se nuk i rashe ne te une.Fillimisht postuar nga babyangel:
[qb] lum si une me ju!!!!
sa per laptopin tim ia gjeta difektin(jo arsyen)
duhej thjesht me shtyp fn+F3!!!
a mjeshtra mjeshtra!!!!! [/qb]