lap top te perdorur

njolle e zeze

Primus registratum
lap top te perdorur

em kam nevoj per ca ndihme ne lidhje me laptops. po kerkoj te blej nje te lire dhe shumicen e rasteve kam hasur ca te perdorur ne craigslist po atyre nuk u dihet se ne c'gjendje jane pak a shume cmimet jan nga $200-600. po kerkoja ne net dhe vura re disa "refurbished" po nuk di se nese ja vlejn . nese ndonjeri di ku mund te blej si dhe ndonje informacion me vlere atehere mos i kurseni ca llafe per ndihme.

xhaxhi_eli

Primus registratum
Re: lap top te perdorur

1. Jo ne cdo cep te botes cmimet jane njelloj
2. Cfare lap top-i kerkon?
3. Nuk gjehet gje me ato te vjedhurit qe shiten ne NET ... gjej ndonje nen dore po gjete .. pa per te tjeret ...

Besnik Bleta

Forumium praecox

Shanset më të mëdha për të mos u djegur i ke me një "refurbished" zyrtar nga një prej prodhuesve të njohur: IBM, DELL, HP-COMPAQ, a ndonjë tjetër. Që s'është gjë tjetër veç një makinë e ndrequr dhe e testuar ZYRTARISHT nga po prodhuesi fillestar, vetëm i shitur më lirë për shkak karakterishtikash jo në vijën e parë të tregut për çastin dhe për faktin që është përdorur, shumë apo pak, nga dikush tjetër para se ta blesh ti. Mund edhe të mos ketë pasur asnjë difekt dhe thjesht u ndërruam enjë më të mirë.Por edhe në këtë rast, do t'i nënshtrohet testimit para se të të shitet ty.
Mos bli të vjedhur: e kanë mallkimin brenda.

koperton

Primus registratum

Fillimisht postuar nga njolle e zeze:
[qb] usa [/qb]
Nuk do pyes ku ne USA. Ne Valley Forge, PA organizohen Computer Shows 2-3 here ne vit. Kompjutera te rinj.

Ke mundesine te blesh me te lire.
Bleva per $300 si ne rastin tim Dell Inspiron Laptop 1.2GHz Pentium 256Mb Ram 20Gb HeardDrive ne February 2002.

Po jetove ne Delware, NJ, NY, PA, Ohio, Massachussets, Maryland keto shtetet perqark merr vesh daten hip ne nje highspeed line Armtrak train zbrit ne Philadelphia. Qe aty merr nje R? train.

Nga Ohio me makine deri ne PA eshte 4 ore me makine me 90milje-144km/hr ne autostrade ne ore me Armtrak e ben 1.5 ore.

Gjej diten. Po mbajta une mend kur te ndodhi shkruaj une ketu.

^_^

Primus registratum

thjeshte fare shif ne EBAY , www.ebay.com une edhe pse ne shqiperi kam marre shpesh gjera nga ebay me kane dale mire nuk kam pas probleme

Sineri

Forumium praecox

Edhe unë do të doja ta kem një lap-top jo fort të shtrenjtë (natyrisht të përdorur).
A mos e keni ndonjë duke ndenjur? /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ^_^:
[qb] thjeshte fare shif ne EBAY , www.ebay.com une edhe pse ne shqiperi kam marre shpesh gjera nga ebay me kane dale mire nuk kam pas probleme [/qb]
E si i blen ti ne Shqiperi???Apo paguan ndonje mik yti andej dhe ta sjellin ata pastaj kur vijne????

Fulcrum

Primus registratum

Pershendetje miq!

Une kam nje Toshiba Satellite S1800-314, i cili per ditet e sotme eshte paksa i lodhur, por per programet qe perdor une shkon mire, shkonte deri para nje jave.

Ne nje moment entuziazmi te pallogaritshem, ne oren 4 te nates, pasi kisha lexuar ca direktiva mbi menyren sesi duhet te jete nje password per te qene, i nderrova passin e bios-it. Tani e kam harruar.

Tani nuk di si ta bej reset. Me duket se ka nje bateri prane ushqyesit, por nuk i kam futur akoma duart aty. Ka njerez qe thone se nuk eshte thjesht se duhet shkarkuar nje kondensator pasi hiqet bateria, por duhet zevendesuar nje i tere chip-i i bios-it.

Nqs ju dini dicka dhe mund te me ndihmoni do t'jua dija shume per flm.

PS: Kompjuteri nuk eshte i vjedhur (Kjo thjesht per te qene i sinqerte, por mund te mendoni se eshte edhe i vjedhur).

...ah, edhe dicka, e di qe kam rrjedhur /pf/images/graemlins/smile.gif .

Redis

Forumium praecox

kontakto www.toshiba.com , ata mund te ndihmojne.

mos harro ti jepesh proven qe nuk eshte produkt i vjedhur !!

/pf/images/graemlins/wink.gif

aspahiual

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Fulcrum:
[qb] Pershendetje miq!

Une kam nje Toshiba Satellite S1800-314, i cili per ditet e sotme eshte paksa i lodhur, por per programet qe perdor une shkon mire, shkonte deri para nje jave.

Ne nje moment entuziazmi te pallogaritshem, ne oren 4 te nates, pasi kisha lexuar ca direktiva mbi menyren sesi duhet te jete nje password per te qene, i nderrova passin e bios-it. Tani e kam harruar.

Tani nuk di si ta bej reset. Me duket se ka nje bateri prane ushqyesit, por nuk i kam futur akoma duart aty. Ka njerez qe thone se nuk eshte thjesht se duhet shkarkuar nje kondensator pasi hiqet bateria, por duhet zevendesuar nje i tere chip-i i bios-it.

Nqs ju dini dicka dhe mund te me ndihmoni do t'jua dija shume per flm.

PS: Kompjuteri nuk eshte i vjedhur (Kjo thjesht per te qene i sinqerte, por mund te mendoni se eshte edhe i vjedhur).

...ah, edhe dicka, e di qe kam rrjedhur /pf/images/graemlins/smile.gif . [/qb]
O lal nigjo ketu...nuk e di andej nga Italia por ktej nga Moska 40$ kushton per te caktivizu passwordin...
Noj pune e madhe nuk eshte...thjesht hape notebook-un dhe brenda afer HDD do shohesh ate baterin,hiqe dhe rivendose baterine dhe nuk do kesh problem...shpresoj qe nuk do te lodh Toshiba pasi mua nje VAIO ma ka henger shpirtin nja 2 sahat /pf/images/graemlins/laugh.gif 100 vida kishte pasur dreqi:D

:wave:

mariza

Primus registratum

ej une nuk jam as ne kavanos e as ne Usa por ne kosove ....nese dini si mund te vije une ne nje te mire(lap top te perdorur)po ju them perpara THNX!

zog

Primus registratum

ju qe desheroni te gjeni laptopa te perdorur, do te qe e mira te tregoni perpara BUXHETIN qe keni ne dispozicion.

psh max 200€ ose 400€ ose deri 500€. keshtu ata qe disponojne te tille, (si puna ime psh) mund te lekunden e propozojne diçka.

ndryshe shkoni tek ebay dhe atje keni oferta per te gjitha buxhetet e markat.