Lajm i mire per refugjatet ne Amerike :)

Paulin Palushi

Primus registratum
Re: Lajm i mire per refugjatet ne Amerike :)

Na mor ti 109U(ltra)V(jetersire) nga KoNneKTiKuT,
Une edhe pse i them muhabetet pa zbukurime, mund te jem Kaush si thua zotrote.
Por ekziston mundesia qe ai Kaushi ti hipi makines e te vije ne Connecticut e te te beje Kaush per Pula, more By** Daipers pahequr...
??? a e din sa larg eshte Rhode Island???

Prodigychild01

Primus registratum

Paul Shkodrani akoma vazhdon ta besh shurren ne breke naten, apo fle me mamin tend?

Prodigychild01

Primus registratum

me te vertete, ai shkodrani ne CT u gjend copa copa neper qese plehrash /pf/images/graemlins/laugh.gif

Paulin Palushi

Primus registratum

Ou,sa kuriozitet???
Shkokeni kudo bashke ju si Pederaste.A ju kan dhene licence apo thjesht bashkejetoni...online...dukeni se jetoni afer Bostonit
Sa per shuren,Come on Babby,e do ta shohesh se si ta bej ne goje ty e mamit tend

qorri26

Primus registratum

si nuk ju vjen turp
ju qe shani ne ket fare feje jeni vecse plera te dekompozuara

109UV

Primus registratum

S'po te ecen mbare jeta ne amerike Pal? pse nuk kthehesh ne shqiperi? jam i sigurte qe nuk do i rruhet trapi njeriu..cfaredo qe te zgjedhesh.

Dolores

Primus registratum

Lopi sikur je agjent i amerikanit ne forum /pf/images/graemlins/laugh.gif

109UV

Primus registratum

telling you...life is sweet ne ameriki /pf/images/graemlins/laugh.gif

Paulin Palushi

Primus registratum

Oh mos u shqeteso.Kur te kthehem me PUSHIME ne Shqiperi jam i sigurte qe ty e mamin tend do ti gjej tek 15 kateshi "duke ju rruar trapin me 5000 lekshe ndoj turist i huaj :thumbsup: Kosovar :thumbsup: "

BISOU

Primus registratum

SAPO LEXOVA SHKRIMET E MEPARSHME DHE JANE MJAFT OFENDUESE...
ASNJE LIDHJE ME TEMEN....

NESE NUK JU PELQEN MENDIMI I NJERIT APO TJETRIT MOS KALONI NE FYERJE, ASKUSH NUK KA DESHIRE TE LEXOJE SHKRIME TE TILLA!!!!!

NESE KENI DICKA PERSONALE KALONI NE PM.

109UV

Primus registratum

Pal, une po permbahesha dhe nuk kalova ne fyerje ndaj asaj qe shqiptaret e konsiderojne te shenjte, por me sa duket ty te duket normale....do jesh kopil ma do mendja...ne kete rast, ta çi motren fort o pali i bjeshkeve, po jo vetem aq po ty po ta çi motren (dhe nanen qe se njofte) amerika perdit, si kopil shpelle qe je.

Dolores

Primus registratum

Hahahahhahaha lopi me dhj*ve je i papermbajtshem /pf/images/graemlins/laugh.gif

Paulin Palushi

Primus registratum

Hahahahhahaha lopi me dhj*ve je i papermbajtshem
Po eshte e vertete se Lopi(LOPA),eshte i pa permbajshem sa here i kujtohet femijerija dhe c'dokush i duket se sheh vehten ne pasqyre...
:thumbsup: Kete ma ka treguar e motra nje nate-dite te bukur vere :thumbsup:
:book: He se desh harrova, e per se ishte tema..., per emigrantet qe genjejne edhe vetem me perralla te nje mije e nji neteve :book: [/b]

DFV

Primus registratum

Paul, po ti leri te sharat mbasi te marresh pashaporten amerikane.
Me sa di une shume shqiptare , me mijra e kane pashaporten amerikane , por megjithate jane te rralle ata qe muk e quajne veten emigrant dhe per me shume e quajn veten shqiptar.
Une te thash dhe me siper ne se di te thuash ndonj fjale per te lehtesuar shpirtin e emigranteve(legal apo ilegal qofshin) thuaje, e ne se jo , te pakten mos shaj edhe ketu cdo njeri qe te del perpara.
Te them te drejten, kur lexova diskutimet e para te tuat ne kete teme, mu krijua pershtypja se do jesh SHKODRAN si te tjeret dmth zemer gjere dhe i sjellshem e i respektushem me te tjeret, por nuk e di perse kjo teme u shenderrua ne sharje te turpshme qe asgje nuk nxjerre ne drite.

romeo

Forumium maestatis

tema mbyllet sepse po degjeneron ne nje vend ofendimesh!