kush po i torturon qytetaret shqiptare?

bert

Primus registratum
kush po i torturon qytetaret shqiptare?

mjerimit dhe cfarosjes se shtetasve shqiptare pervec okupatoreve te huaj i bashkohen edhe qeverite spiune te vendosura nga sigurimi serb dhe asfalia greke. keto dite kesaje liste ju shtua edhe qeveria e sapo krijuar, e re por me emra qe mbajne mbi supe vrasjen me dashje, vjedhjen, dhe masakrimin e shqiptareve. si gjithmone shqiptaret te udhehequr nga kriminele dhe terroriste. si mendoni ju cfare e pret tashme shqiperine?

Al-Punk

Still here
Re: kush po i torturon qytetaret shqiptare?

E pret e njejta gje si keto 17 vjet te fundit.
Gjerat ndryshojne avash ne kete ane te diellit. E keqja eshte qe dhe rinia qe merret me politike, ndyhet shpejt nga ata te vjetrit qe jane te njejtet e kohes se monizmit

H

harap

Guest

Nuk te perkrah ne mendimet qe thua StillM pai rinia aktuale po ecen shume mire edhe po vlereson shume brezin e paprekur nga korrupsioni qe eshte brezi i ri qe perkrahu 70 % ne keto zgjedhje te funsit PD-ne.

atman

Forumium maestatis

Harap, me cilat fakte e vereton çfare pohon? qe rinia shqiptare po ecen mire? Mua me duket se ketu eshte ngavzellimi dhe politika qe flet jo realiteti.
Brezi i ri po pekrah brezin e paprkur nga korrupsioni!!! Aludim per pastertine e PD qe eshte nje parti e menderosur e vjedhesve dhe e krimineleve? Domethene nje parti qe te quhet e pakorruptuar duhet te jete si PD qe te hedhe ne ere nje fshat te tere, qe te vjedhe qindra milione euro per ndertimin e nje autostrade e cila ka filluar te shembet dhe se nje nga tunelet e saj kryesore do te mbyllet sepse po bie? Te nje kryeministri qe betohet ne parlamente se nuk e njeh baxhanakun? Te nje kryeministri qe pohon se nuk di gje per Gerdecin dhe ben sikur harron emrin e djalit te tij?
Kjo qeveri e perkrahur nga 70% te te pakorruptuarve, alias nga brezi i ri, u formua vetem nga nje pazarllek qe beri Ilir Meta duke shitur interesat e elektoratit te tij dhe aspak si merite e perkrahjes se lartpermendur.
Brezi i ri po ecen mire?
C'kupton ti me kete te ecesh mire?
Vetvrasjet e te rinjve qe jane me te lartat ne Europe?
Drogen?
Papunesine?
Kurverine?
Indiferencen?
Kriminalitetin?
Per fat te keq keto jane te vetmet dyer te hapura per rinine shqiptare dhe kjo e ka nje shpjegim: Politikanet dhe ne veçanti Berisha me kompani, i kane lene qellimisht sepse keshtu ata mund te vazhdojne te vjedhin pasurine e popullit.
Nga te gjshta pikat qe komuniteti europian u kishte parashtruar qeverise Berisha per te plotesuar, gjate legjislatures se kaluar, asnje nuk u plotesua.
Perse?
Sepse politikaneve e qeveritareve tane nuk u intereson futja ne komunitet. Kjo futje kushtezon edhe nje kontroll te rrepte per te gjitha ndihmat financiare qe paskesaj merren. Nuk mund te vjedhin.
Dhe do te vazhdojne te vjedhin persa kohe qe gjejne te rinj, sikurse e tha Mandi qe ndotja eshte kusht per te marre pjese ne sofer.

ArmageddoN

»¡« PòWêΓeD ßÿ sÿÑd┌σm »!«

Di t'them dicka me prova perkatese se Shqiperia Keto 4 vitet qe pasuan pati ndryshime kolosale edhe shpresoj dhe gjithashtu besoj se edhe keto 4 vjet te tjera do te ket akoma ndryshime me te medha. Te gjitha keto gjera jane "virtytet" e nje kombi si ky i joni, ku cdo gje behet dhe eshte bere per te miren e ketij populli, i cili ka vuajtur ne ato kohet e "qelbura" qe nuk ja vlen tja permendesh as emrin. Ku mbizotronte DIKTATURA!

atman

Forumium maestatis

Analizë politike.

Koqe dhe koqet pa Koqatkon e Shvejkut.

Koqe: gjë e rrumbullakët. Masa e dyshimtë, (kushdo që ka provuar t’i shtypë për t’i parë brenda, ka mbetur pa frymë. Për të lehtësuar dhimbjen duhet bërë si futbollistët që e shkarkojnë shurrën ulur në gjunjë) Në gjendje prehjeje janë të buta ndërsa kur eksitohen enjten aq shumë sa shtyhen e shtypin njëra tjetrën edhe pse janë brenda një qeseje. (shembull parlamenti dhe antarët)

Fjalë të prejardhura e sinonime:

Topa : (pjesë e fjalorit letrar me të njëjtën ngarkesë)
Topa i përforcohet kuptimi kur i bashkangjiten një thupre të gjatë që i flak ata nga të duan, ose i tërheq zvarrë. Në këto raste quhen edhe mish për top, gjë që hedh dritë edhe mbi përbërjen.
Përdoren edhe për të luajtur.
Në të folurën e përditëshme, pyetjes a fitove gjë? Shpesh i vjen përgjigja: Topat!
Nga fjala Top –a, rrjedh edhe Topall – i – e. I përdorur sipas kuptimit të mbiemrit. Psh, shkon shumë me postin e kryetarit të kuvendit popullor.

Bole, (i tëri) – zakonisht kuptojmë një gjendër folëse. (gjenden në forume)

Kriptoorkidizmi – mungesa e njërës koqe. Populli këtë rast të rrallë sëmundjeje e quan: Koqe kandari. (si më sipër, gjenden edhe në forume)

E kundërta e kriptoorkidizmit është: Kriptokomunisti – qenie me disa kokë. I ndërrojnë në vartësi të politikës e situatës. Populli i quan shtinjakë.
Shembull tipik i të kundërtës së të kundërtës: Sali Berisha.
Çfarë thotë Berisha:
Unë nuk kam qenë kurrë komunist, përveçse në çerdhe, kur isha fëmijë, por, meqënëse edhe në çerdhe nuk më dëguan, nocionet e para i kam marrë në barkun e nanës kur s’kishte ditë që të mos dëgjoja fjalën Kuvajti, (në fakt ajo pyeste: Ku – vajti?). Që nga ajo kohë edhe internacionalizmi im. Shembull? Dhurata që po i bëj Greqisë, rreth 450 km2 nga ujrat territoriale Shqiptare. (arritje madhështore dhe pa shumë mundim, mjaftoi një firmë)
Ndaj s’kam si të jem kriptokomunist, deklaron Sali Berisha.
Jam aq antikomunist sa në vend të drapërit e çekanit (simbol i komunistëve), për të ngrënë, unë përdor bomba, gjyle e topa. Shikoni restaurant “Gërdeci”. (Ndërsa 1997 –ta, kur u hapën depot e armëve për të mbuluar tregëtinë ilegale, apo në vitet kur shtetet europiane i bënë embargo sërbisë, nafta që i shisnim ushtrisë serbe, u bë gjithmonë në të mirë të topave, alias popullit - kosovar, e më hershëm, grevat e 1991 e plaçkitjet në ekonomi, i bëjnë arritjet më madhështore se malet e Myzeqesë)
Falë politikës sime po ia dalim mbanë të vjedhim e rrjepim popullin, thënë ndryshe koqet, që paskan shtatë shpirtra e shtatë lëkurë, zbulim, merita e të cilit na përket. (arritje madhështore në shkencën e vjedhollogjisë. Duartrokitje nga koqet të cilët për herë të parë e ndjejnë veten pjesmarrës sepse kryeministri përdor shumësin “na”)
Por, meqënëse, kur kryej akt seksual, brenda futet vetëm ka...ri edhe pse koqet më ndihmojnë me gjithë sinqeritetin e tyre të depërtoj në thellësi, për fat të keq, ato mbeten që mbeten jashtë. Ndaj merita është vetëm imja, dmth e kokësë ka...rit.