Kush e ka Visual Basic 6 ????

burimi007

Primus registratum
Kush e ka Visual Basic 6 ????

Ju lutem kush e ka programin Visual Basic 6 + MSDN nese ban me e postu dhe jo me e mar nga forumet tjera sepse asnje nuk po bejne vetem kush e ben upload vet dhe qe punon le ta poston . Pres pergjigje nga ju ????

zog

Primus registratum
Re: Kush e ka Visual Basic 6 ????

visual basic 6 eshte nje fishier torrent. pasi te instalosh nje program qe i merr per baze kete lloj, ai te ndihmon ta shkarkosh pastaj programin ne kopjuterin tend.

burimi007

Primus registratum

Ndegjo une po them nese e ka dikush prog. sepse 2 her e kam mar nga linka te ndryshem po nuk bejne hiq :S . Po e lyp MSND .

zog

Primus registratum

e treta e verteta themi ne anej ka tirona. provoje edhe nji here he burre, se ky linku im eshte serioz, mu pervete asnjehere nuk me ka zhgenjyer.

ndryshe perdorim nje shprehje tjeter ; prit gomar te mbije bar. /pf/images/graemlins/laugh.gif

nji dhe nje lidhje tjeter ketu

burimi007

Primus registratum

Po si te shkarkoj ti pasi qe the pare instalo fishier torrent ku mund ta gjej kete per ta shkarkuar VB-n .

zog

Primus registratum

shiko shko ketu http://www.bittornado.com/ instaloje kete programin ose ndonje tjeter qe mund te gjesh, dhe pastaj shko tek ato lidhjet qe te tregova aty lart pasi ti ngarkosh ato TORRENT hapi me kete programin, pasi pret pak sa programi te gjeje tracker-at e duhur fillon ngarkimi, shpejtesia e te cilin varet nga shume faktore por qe ne fund te fundit ti e mbaron se download-uari ate qe do.

me keto mund te ngarkosh filma muzik ose programe te ndryshme.

burimi007

Primus registratum

Vlla flm shum qe me tregove , po puna eshte se qeky VB nuk besoj qe ben sepse une te njejtin prog e kam mar dhe nuk ban e lyp MSND te lejuar nga MicroSoft-i dhe nuk mendoj qe do te bej :S . Po ma mir kish qen nese dikush e ka komplet programin me MSDN me e postu /pf/images/graemlins/wink.gif . Kete do t'ia dija per nder shum .