Re: Kush duhet te mbroje interesat e emigranteve?
kjo me te sharat tek ambasada tregon injorancen e shqiptarve!!! pse jemi kaq te paafte te mbajme nje cop rradhe tek ambasada, ose qoft kudo? aq te rrezikshem jemi, saqe neper keshillet e lagjes (aty ku merren certifikatat) kane vene hekura!!!Fillimisht postuar nga Leopardii:
[qb] Martin1
Anëtar/e
Anetar/e # 699
Shkruajtur më 18 Prill, 2004 09:33
--------------------------------------------------------------------------------
Krmiminaliteti apo sjellja "barbare" (jashte normave civilizuese) eshte botekuptim, kulture dhe mbas 92 u kthye ne tradite per shqiptaret.
Ne shqiperi gjate 92-97 u be rivleresimi i vlerave ku i shkolluari, punetori, i ndershmi etj etj u kthyen ne shtresen me te pasuksesshme te shoqerise shqiptare, kurse gangsteri horri dhe krimineli u kthyen ne simbolin e suksesit te shoqerise se re shqiptare.
--------------------------------------
jam plotesisht dakort me Martin1 vetem qe do te zgjasja ate daten , dmth nga 92-97 do ta shkruaja 1992-2004, jo per ndonje gje po edhe sot
i shkolluari, punetori, i ndershmi etj nuk jane shume te VLERSUAR , sepse cdo dite e me shume shohim sesi eshte gjendja.
po nejse ..... e dime qe martin1 e quan te zeze historine e 92-97 e te Bardhe historine nga
1997-2004 edhe ato "pak" te keqija qe sot ka shqiperia jane SIGURISHT si rrjedhim i qeverisjes se 92-97.![]()
secili con uje te mulliri i tij , keshtu qe edhe martini nuk mund te perjashtohet nga kjo shprehje.
po per tju pergjegjur pyetjes se kush do ti mbroje interesat e emigranteve , edhe une mendoj qe cdo emigrant duhet te behet i ZGJUAR e i FORTE e tja dali vete mbane jetes se veshtire te emigracionit, se te presesh nga ata pushtetaret e Tiranes , aha ke marre fund .
por besoj se shqiptaret-emigrand kete gje e kane te qarte, sepse po veprojne ne te njejten menyre.
maksimuni ja fusin nje te share kur presin ne rradhe te ambasada , por kjo eshte normale, edhe "ata" te tiranes nuk e kane shume problem .
leri te lehin emigrantet, ne te ............ [/qb]