Kur e kam ditelindjen une?

Klinton

Primus registratum
Kur e kam ditelindjen une?

Ore shqiptare miq e dashamires, ju i bete nga dy here ditelindjet dhe urimet me mesazhe per ju jane te fryra si pelat e mbarsura.
Dini gje kur e kam une ditelindjen se kam nevoje te gezohem edhe une me urime gjithshtu?
Apo e moret vesh se jam amerikan dhe i varet kemboret Klintonit
Bye
:cry:

Re: Kur e kam ditelindjen une?

Edhe 100 shpirt,mos qaj.....edhe pse nuk e ditke as vete se kur e ke ditelindjen.... :shrug: s'ka problem....urimet behen edhe ne dite te zakonshme... /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

Mr. Klinton u befsh dhe 100 dhe marrsh nga ditet Xhorxh dabellju Bushit /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga Klinton:
[qb] Ore shqiptare miq e dashamires, ju i bete nga dy here ditelindjet dhe urimet me mesazhe per ju jane te fryra si pelat e mbarsura.
Dini gje kur e kam une ditelindjen se kam nevoje te gezohem edhe une me urime gjithshtu?
Apo e moret vesh se jam amerikan dhe i varet kemboret Klintonit
Bye
:cry: [/qb]
na ku u beme dy /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

:rockband:

Raif

Primus registratum

Klintonin e kisha kthyer edhe nje here ne Shtepin e Bardh se ish kan mik i vertet per ne Kosovaret bashk me zonjen Ollbrajt, me Generalin Wesly Clark dhe disa te tjere.

Kurse Ti Klinton i AF urime ditelindja.

Klinton

Primus registratum

Te dashur miq te albforumit
Une ditelindjen e kisha dy jave me pare :confused: dhe sot me ra ndermend te kujtohem per te :book: .
Ahh edhe tani qe jam nje njeri i thjeshte nje dyzine me probleme kam mbi shpine :shrug:
Jam shume i gezuar sepse sot edhe se me vonese kam marre urime te shumta nga ju miq te dashur te ketij forumi virtual.
Urimet tuaja me ngrohen shume dhe ju dua te gjitheve.
Jeni te mrekullueshem /pf/images/graemlins/smile.gif
Per bukuroshet e albforumit te cilat me uruan ditelindjen dua tu dergoj nga nje puthje :kiss: ne shenje mirekuptimi dhe respekti.
Per djemte nje pershendetje miqesore :wave:
Lumturi ne jeten tuaj dhe faleminderit.
Nuk dua me pershendetje se merzitem nga gezimi pastaj.

Kordelja

Valoris scriptorum

O Billiiiii ta kish qendis Hillarija per bukuri ke biografia, /pf/images/graemlins/laugh.gif yt i PaBese /pf/images/graemlins/laugh.gif

S'ke bese as kur ke ditelindje ti jo /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

edhe i qind billo...
cer te boni per ditelindje monika mre???
boooprape nji ashu ee?po s'u lodhe ere /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
shume....... per ty
shume ......per ty
shume ......per ty billi
shume .....per tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy /pf/images/graemlins/laugh.gif

hudhu monik se asht rradha jote tashiaa /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

U befsh 1000 baby muoahhhhhhhh yeaa lool

Klinton

Primus registratum

Kordele une e kisha me te vertete dy jave me pare ditelindjen dhe ajo Monika me ka humbur besimin ne popull. :smash:
Te falenderoj gjithsesi sepse je ne memorien time te anetareve te respektuar te forumit tone por perjashtime nuk bej per asnjerin pasi te gjithe jane miq te mi virtuale.
Falenderoj Putrakun, Prodigy-n,Issin e vogel, Moiren, Neon, Abstract,Mjeku Popullor, Rida&Resi per urimet e derguara ne adresen time.
Mirupafshim te gjitheve /pf/images/graemlins/smile.gif

gezim lame

Primus registratum

gezuar Klintono.........edhe 100....

p.s. jam me vonese por s'jam futur ne forum ka disa dite.......