Kumagames E mahnitshme..

Albforumi

Primus registratum
Kumagames E mahnitshme..

wv_160x100.jpg

Edhe unë, si shumë nga të rinjët apo edhe nga njerëzit tjerë që përdorin PC-në e internet-n, shpesh kam dëshirë të luaj lojëra në kompjuter. Sidomos, lojërat aksion, sport etj. Përveç kësaj, sigurisht, kam dëshirë që edhe të sfidoj shokët e mi, dhe të shikojmë se kush është më i fortë.</p>

Nejse, më herët luaja shumë, tani luaj shumë, por shumë rrallë. Kur luaja, zakonisht shkonim të internet caffe, dhe humbnim orë të tëra aty. Para një jave, pash një dokumuentar në explorer, ku fliste për lojërat e ndryshme(kryesisht me lufta), dhe përmendi kumagames. Gjatë dokumentarit poshtë pash linkun, (që ishte kumagames.com) dhe nuk hezitova ta vizitoj.</p>

Përhtypjet janë të mahnitshme. Ju thjesht duhet të shkarkoni një lloj aplikacioni që ju lidh ju me kumagames, pastaj futeni në cilën lojë të doni. Ka lojë të ndryshme, luftëra, ku përfshihen luftërat midis ushtarëve, pastaj me anije, me aeroplanë, luftë mafiash, street soccer(aka futboll rrugësh) etj. Duhet cekur se të gjitha këto lojëra luhen online, falas, dhe kanë grafikë shumë të bukur(të paktën mua më pëlqen). </p>

Tanimë si duket do i kthehem “zanatit të vjetër”, dhe përveç kësaj me shokët e mi nuk do kemi nevojë të shkojmë në internet caffe
icon_razz.gif
.</p>

Per me shume artikuj te ngjashem vizitoni: http://dardan.blog.al/?p=32