Ku jane Cajupsat se dhe per ju u hap nje faqe

epremte

Primus registratum
Re: Ku jane Cajupsat se dhe per ju u hap nje faqe

Fillimisht postuar nga faithless:
[qb] ça kujtimesh ......... edhe une ish çajups jam kam mbaruar 97-98 /pf/images/graemlins/smile.gif kohe te lezetshme nuk e di ne se eshte akoma apo jo aty, kam pasur mesuse kujdestare Bardha Dhrimen, person per te cilen kam akoma shume respekt. Vedati po pjanec paska ngel pu pu pu mua me kujtohet nje here qe shkuam ne durres ishte tu u mbyt te bregu :lol: :lol: profesoret e tjer me vjen keq po nuk i mbaj mend, me zarja me kujtohet profesoresha e italishtes nuk e di ne se eshte aty akoma, vinte me nje biçiklet pa pa pa pa pa ........ ishalla me kujtohen emrat .
Prodigy paskemi qene komshinj /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Aaaaa vedatin mos ma shaj se mezi e kam. mire i shemtut barkderr dhe pijanec po ishte dhe kurvar dreqi, e ngiste ka i cik.
ca jepte kjo Bardha?? mos ka qene gje nendrejtoreshe kjo dhe vecanerisht e dashur me vedatin??
Kezja e letersise kush e ma men, mbaj mend qe kur iku beri bllok kujtimesh (iku ne USA me duket). Njehere na hyri Vedati ne klase ne ore te letersise dhe na bertiti se kishim honger fara dhe i kishim hudh levozhgat pertoke. Edhe i thote kezes "Ca ti them ktyne derrave mi keze se ti je ne e letersis" Edhe kezja qe i pergjigjet "Peshku qelbet nga koka zoti drejtor" Jam bo rrafsh me banken!!

Sava e historise: "Ta shqyej nofullen, te thyej kafken, i them burgut hapu" ose "Shporru!!"
Talent ka qene ajo femer.

Robi me nobel aty ka qene nendrejtori, Nusreti.

pippo

Primus registratum

Nustreti :cool: :cool: :cool:

"Ta shqyej nofullen, te thyej kafken, i them burgut hapu" ose "Shporru!!" /pf/images/graemlins/laugh.gif me kujtohet kur nxefej ,ça kujtimesh dhihesha tu qesh ku fillonte e kritikonte vajzat, kur te kapte qe qeshje aha te vinte poshte ama..

ps.Bardha _ fizike ,une asaj zares se italishtes nuk ja mbaj mend emrin qe vinte me ate biçikleten me timon tip harley /pf/images/graemlins/laugh.gif

epremte

Primus registratum

Nuk e njifkam une kam bere me Olin fizike. Ajo e italishtes me duket Diana e kishte emrin po gjynaf e shkreta s ishte e keqe. Meqe mi kujtove bicikletat, gallate ishte te shikoje Pirro kacurrelsin me biciklete, mos ta kishe mendjen e haje ndonje rrote per qejf. Klubi si quhej se u bene vite qe s e kam permen, Koli??

pippo

Primus registratum

Une klubit sja kam idene ,,,,
Po profesorit te astoronomis ai qe vinte me shapka si e kishte emrin? edhe ai vunte shume
ps. grupi biçikleta ishte dhe ai i matematikes me a me duket se e kishte emirn qe zbriste fluturimthi nga biçikleta nom fare /pf/images/graemlins/laugh.gif

epremte

Primus registratum

Grupi bicikleta: te pakten deri kur kam mbaru une(1997)
Pirro
Kezja
Vedati
Nusreti
Diana
i matematikes tjeter?? :confused:

irene

Primus registratum

ooouuu si del me emra te pervecem ti mi ??? :smash:

nusereti burre zotni /pf/images/graemlins/wink.gif

do e sjellesh koken eeee :wub:

Erind

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Pishmon:
[qb] Grupi bicikleta: te pakten deri kur kam mbaru une(1997)
Pirro
Kezja
Vedati
Nusreti
Diana
i matematikes tjeter?? :confused: [/qb]
Pse kam pershtypjen qe te njof! :confused:
Mos te fillon gje emri me "H"

Erind

Forumium maestatis

Ne PM?
Vetem nga ironia te kam njoftur! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Erind

Forumium maestatis

Te thashe jo ne PM. :cool:
Po keshtu e keni ju qe punoni ne banke, gjithe sekrete! :book:

epremte

Primus registratum

te mesazhet private se nuk do nxjerrim bojen ne Albforum. Kemi reputacion per te ruajtur /pf/images/graemlins/wink.gif

epremte

Primus registratum

jooooo jo kshu. protestoj une!!!
he
nga memorja nuk jam gje, nuk kam qene as atehere...
he se do me ngelet peng ne zemer